Babakocsi hármas kombináció Cybex Landau 3in1 Priam Corolle összecsukható többfunkciós elülső kerekekkel 42 cm játékbabának

Termék leírása

Mostantól a játékbaba sétáltatása élménydús és felejthetetlen lesz, erről a francia Corolle vállatat garantáltan gondoskodik ezzel az egyedi újdonsággal, mely a Cybex Landau in Priam megnevezést kapta. A 3-as kombinált babakocsi szinte megtévesztésig megegyezik a valódi babakocsikkal, valósághű benyomást kelt és részletekig kidolgozott. A babakocsiba kényelmesen elfér 42 cm hosszú játékbaba, kupolája lehajtható, modern unisex szürke árnyalata első pillantásra elrabolja a kis dadusok szívét. Ezzel az egydi 3-as kombinált babakocsival gyermekei felelősségteljes szülőnek fogják magukat érezni.

Ezzel a babakocsival csöppsége nagy örömmel viszi kis kedvencét a mindennapos sétára. A babakocsi három módon használható ki: sport babakocsiként, mély babakocsiként és mózeskosárként, mely tökéletes akár a gyerekágy mellé is, hogy csöppsége magamellett tudhassa kis kedvencét. Babakocsi elsőosztályú alapanyagból készült négy halk keréken gurul, miközben az elülső két kerék átforog, így a babakocsi kezelése egyszerű lesz a legkisebbek számára is. Mély babakocsi kupolája lehajtható, alul pedig tárolórésszel is rendelkezik, hogy a nélkülözhetetlen kiegészítők, melyek fontosak a játékbabáról való gondoskodáshoz, mindig kéznél legyenek. A babakocsi egyszerűen és gyorsan átalítható, nagy előnye hogy összecsukott állapotban szinte nem is foglal helyet. 

A kislányok nagy kedvence játékbabájuk sétáltatása, erre a legjobb válsztás a Cybex Landau 3in1 Priam Corolle babakocsi, már 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon jól elősegíti a kicsik fejlődését, felelősségre tesznek szert, megismerkednek saját érzelmeikkel. A Corolle vállalat kínálata telis-tele van csodálatos kiegészítőkkel babázáshoz, így a kis anyukák etethetik, itathatják babájukat, csodaszép ruhácskákba öltöztethetik, fürdethetik és kényelmes ágyikókba altathatják, elegendő csupán a legszimpatikusabb kiegészítőt kiválasztani. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak

Jellemzői

  • babakocsi játékbabának
  • 3-as kombináció: mély babakocsi, sport babakocsi, mózeskosár
  • 42 cm hosszú játékbaba részére
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek60*37 cm
A csomagolás méretei37*22*62 cm
Teljes hosszúság60 cm
Tolókar magassága65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,20 kg
Színszürke
Ajánlott baba magasság36 - 52 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.