Babakocsi Evolutwin® Red Castle fekete (testvér babakocsi)

Termék leírása

Az Evolutwin® babakocsi a francia Red Castle gyártó egyik legmodernebb babakocsija két gyermek részére. A testvér babakocsi ülései teljesen ledönthetők, ennek köszönhetően már születés óta használható. A forradalmi technológiákkal ellátott babakocsi fekete-szürke kivitelezésben készült. Ellenálló alumínium váza magas stabilitással és tartósággal rendelkezik, komfortos kárpítozott ülései elegendő kényelmet és teret biztosítanak a babáknak. A praktikus babakocsi különböző módon állítható és teljes mértékben alkalmazkodik a gyerekek és szülők igényeihez.

Előnyei:

  • alumínium váz
  • 5-pontos biztonsági öv és levehető karfa
  • teljesen dönthető ülések
  • bolygósítható minőségi EVA kerekek
  • kerekek fixálási lehetősége
  • hosszabbított cipzáras tető (átlátszó)
  • menetiránnyal szemben vagy annak háttal rögzíthető ülések
  • csavaros rendszer a gyors és egyszerű állíthatóság érdekében 
  • magasságilag állítható tolókar
  • kárpítozott kényelmes ülések
  • tágas rakodótér a babakocsi aljában
  • egyszerű vezérlés
  • beépített lengéscsillapítók
  • parkolófék
  • esővédő

A babakocsi előnye a variabilitása. Egyszemélyes vagy kétszemélyes babakocsiként is használható. A vázára egyszerre két ülés szerelhető, így a termék ikerbabakocsiként vagy két különböző életkorú testvér babakocsijaként is használható. Az ülések különböző pozícióba állíthatók – a csöppségek így egymással szemben vagy háttal lehetnek és menetiránnyal szemben vagy annak háttal ülhetnek/fekhetnek. Nem ritka az az eset, amikor az egyik baba a szülőt, a másik inkább a környezetet figyelné. Az Evolutwin babakocsival ez nem jelent gondot.

A babakocsi kényelmes kárpítozott ülései fekvő helyzetbe állíthatók és garantálják a baba maximális komfortját. A baba biztonságáról az 5-pontos biztonsági öv párnázott pántokkal valamint a levehető karfa gondoskodik. A sülttel ellátott széles tető megbízhatóan megvédi a gyermeket az időjárás viszontagságaitól, elülső része a cipzáras rögzítésnek koszönhetően egy extra védőrésszel bővíthető. A babakocsihoz egy esővédő is tartozik. Magasságilag állítható tolókarja lehetővé teszi a babakocsi egyszerű manőverezését. A kocsi alsó részében található tágas rakodótér ideális a vásárlás szállításához. A babakocsi bolygósítható EVA kerekekkel van ellátva, amelyek magukban foglalják a csendes gumikerekek valamint az ellenálló műanyag előnyeit ezzel garantálva a legmegfelelőbb menettulajdonsági jellemzőket.

Az Evolutwin® babakocsi súlya tetővel együtt 13,4 kg. Méretei 106*63*115 cm, miközben teljes magassága 106 cm, teljes hossza 115 cm. A babakocsi gyerekeknek 3 éves korig ajánlott, terhelhetősége ülésenként maximum 15 kg. A babakocsi hátsó kerekeinek étmérője 25 cm, első kerekeinek átmérője 19 cm. A minőségi szerkezetnek, csodálatos dizájnnak, gazgag felszerelésnek és a babakocsi variabilitásának köszönhetően a termékben egy praktikus babakellékre lelnek szülők és gyerekek egyaránt.

A Red Castle márkáról

A Red Castle márka elsősorban a színvonalra fekteti a hangsúlyt, csúcsminőségű termékei biztosan elnyerik a gyerekek és felnőttek tetszését. A Red Castle termékek a kényelem, biztonság és gondoskodás megtestesítői. A gyártó csak a legjobb alapanyagokat használja, melyek mentesek a nehéz fémektől és veszélyes festőanyagoktól, ráadásul kíméletesek a környezethez. A Red Castle márka megfelel a biztonsági követelményeknek és számos, független laboratórium által kiadott tanúsítvánnyal rendelkezik.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek106*63*115 cm
Termék magassága106 cm
Teljes hosszúság115 cm
Tolókar magassága105 - 115 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg13,4 kg
Maximum terhelés15 kg per seat
KerekekEVA wheels - front Ø 19 cm, rear Ø 25 cm
Színfekete
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.