Babakocsi Hello Kitty Ma Premier Smoby buggy (49 cm tolókar) világos rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék buggy babakocsi Hello Kitty Ma Premier játékbabának kisgyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A játék babakocsi csodálatos és vonzó színkombinációban pompázik, világos rózsaszín és fehér színű, csíkos üléssel és a gyermekek körében közkedvelt bájos Hello Kitty cica képpel díszítve. A babakocsi huzata lágy és minőséges anyagból készült. A babakocsiba 42 cm-es nagyságú baba fér bele. A babakocsi váza szilárd ellenálló műanyagokból készült. A babakocsi tolókara 49 cm magas. Ez egy nagyon szilárd és stabil babakocsi, egyedi dizájnnal, amely minden kislány szívét elnyeri. Ellenállóképességének és szilárd konstrukciójának köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálja majd gyermekét.

A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd ellenálló műanyagokból készült konstrukcióval. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi sport buggy babakocsi valósághű másolata. A játékbabát egy műanyag védőkeret védi a kieséstől. A kerekek szilárd műanyagból készültek. A babakocsi egyszerűen összecsukható és nem foglal sok helyet. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt.

Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A babakocsi méretei 36*45*49 cm. Tisztítására enyhén nedves szivacsot használjanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek36*40*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei37*9*61 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,10 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.