Babakocsi Hello Kitty Chuli Pop Car Smoby mély (55 cm tolókar) 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby sport játék babakocsi Hello Kitty Chuli Pop Car kisgyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A játék babakocsi csodálatos színkombinációban pompázik, világos rózsaszín és fehér színű, csíkos üléssel és a gyermekek körében közkedvelt bájos Hello Kitty cica képpel díszítve. A babakocsiba 42 cm-es nagyságú baba fér bele. A sport babakocsi egy praktikus rakodótérrel is rendelkezik, melyben gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat szállíthat. A babakocsi napfényvédője összecsukható és állítható. A játék babakocsi szerkezete szilárd fém és ellenálló műanyagok kombinációja. A babakocsi huzata minőséges és ellenálló anyagból készült.

A babakocsi tolókarja 55 cm magas. Ez egy nagyon szilárd és stabil babakocsi, egyedi dizájnnal, amely minden kislány szívét elnyeri. Ellenállóképességének és szilárd vas konstrukciójának köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálja majd gyermekét. A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi sport buggy babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt.

Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek. A babázás fejleszti a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeit. A Smoby híres francia márka egészségre ártalmatlan anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza, beleélli magát az édesanya szerepébe. A játék babakocsi méretei 38*58*55 cm. Tisztítására enyhén nedves szivacsot használjon.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*60*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei35*13*60 cm
Tömeg2,00 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.