Babakocsi Hello Kitty Smoby mély (55 cm tolókar) fehér-rózsaszín 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék mély babakocsi babáknak Hello Kitty kisgyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A játék babakocsi vonzó fehér-rózsaszín színkombinációban tündököl pöttyös, sötétrózsaszín díszítéssel és a gyerekek körében közkedvelt bájos Hello Kitty cicával tarkítva. A játék babakocsi babáknak praktikus tároló kosárral is fel van szerelve, melybe gyermeke a babához tartozó kiegészítőket vagy más játékokat pakolhat. A babakocsi kosntrukciója szilárd és fém, ellenálló műanyagokkal kombinálva. A játék babakocsi tolókarának magassága 55 cm. Ez egy nagyon szilárd és stabil babakocsi, egyedi dizájnnal, mely az első pillanatban elnyeri minden kislány szívét. A babakocsiba 42 cm-es baba fér bele.

Ellenállóképességének és szilárd vas konstrukciójának köszönhetően hosszú évekig szolgálhatja gyermekét. Ez a mély játék babakocsi Hello Kitty egy minőséges francia termék, francia dizájnnal tarkítva, műanyagokkal kombinált szilárd fém konstrukcióval. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi mély babakocsi nagyon valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. Tisztítására csak enyhén nedves szivacsot használjanak.

A Smoby termékek nagyon minőségesek, ez a márka európai minőség tanúsítványokat tudhat magáévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A tojás babakocsi méretei 38*60*55 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*60*55 cm
Termék magassága60 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Tolókar magassága55 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,50 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.