Babakocsi játékbabának Baby Nurse Canne Buggy Smoby összecsukható (57 cm tolókar) 3 évtől

Termék leírása

A Smoby Baby Nurse Canne Buggy játék babakocsi egy stabil és szilárd babakocsi, mely kislányoknak 3 éves kortól ajánlott. Csodálatos fehér és rózsaszín színekben tündököl, ülése rózsaszín és kék mintával díszített. Ezt a nagyon hasznos kiegészítőt gyermeke klasszikus sportos buggynak használhatja. A babakocsi tolókarja 57 cm magas. A francia szépérzékkel fűszerezett minőségi francia termék szilárd fémszerkezetét ellenálló műanyag egészíti ki.

A minőségi műanyag egyúttal selymes tapintású. A biztonsági övnek köszönhetően a baba nem eshet ki a kocsiból. A játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babázni, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják a játékbabát. A játék babakocsi remek kiegészítője minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek minőségét európai minőségi tanúsítványok is alátámasztják. A babával való szerepjáték fejleszti a gyermekek kommunikációs és nyelvi képességeit.

A Smoby neves francia márka egészségre ártalmatlan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A gyermekek saját kis világában a baba betӧltheti a barát szerepét. A babázás által a gyerekek utánozzák a felnőtteket, megtanulják mivel jár az anyaság, megtanulják kifejezni az emberi érzéseket. Valódi kapcsolatot alakítanak ki kis barátjukkal. A Baby Nurse Canne Buggy játék babakocsi méretei 27,5*45,5*58,5 cm. A babakocsi 42 cm-es babának alkalmas. A babakocsi egyszerűen összecsukható és nagyon könnyű, ideális utazáshoz és szabadtéri sétákhoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27,5*45,5*58,5 cm
Termék magassága57 cm
Tömeg1,20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.