Sport babakocsi Baby Nurse Smoby (tolókar 63 cm)

Termék leírása

Sportos babakocsi Baby Nurse egy stabil és szilárd babakocsi játékbabának gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Csodálatos színkombinációban pompázik, kék, fehér színű rózsaszín és zöld díszítéssel, amely feldobja a babakocsi külcsínjét. Ez egy nagyon hasznos kiegészítő gyerekeknek, melyet klasszikus sportos babakocsinak használhatnak. A babakocsi egy praktikus rakodótérrel is rendelkezik, melyben gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat szállíthat. A tolókar magassága 63 cm. A babakocsi megfelelő cca 42 cm nagyságú játékbabának.

Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Baby Nurse babakocsi méretei 60*50*62 cm.

A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. Így egy igazi kapcsolat alakulhat ki. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan alapanyagokból. A Smoby termékek magasan minőségiek és európai minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*50*62 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.