Babakocsi játékbabának Chuli Pop Car Smoby sport (60 cm tolókar) sötétkék-fehér

Termék leírása

Smoby játék sportos babakocsi játékbabának Chulli Pop Car egy stabil és szilárd babakocsi játékbabának, amely kislányoknak 18 hónapos kortól ajánlott. Szép szinkombinációban tündököl kék és fehér színű. Ez a játék hasznos baba kiegészítő gyermekek számára, melyet gyermeke hagyományos sportos babakocsinak tud használni. Az ülés alatt nagy rakodótér kapott helyet, ahová gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat rakhat. A babakocsi fogókara 60 cm magas. Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású.

Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is.

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. Így egy igazi kapcsolat alakulhat ki. A Chulli Pop Car játék babakocsi méretei 60*38*55 cm. A játék babakocsi cca 42 cm nagy babának alkalmas.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*38*55 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.