Babakocsi játékbabának 3in1 retro Maxi Cosi&Quinny Smoby mózeskosárral (65,5 cm tolókar) rózsaszín

Termék leírása

A Maxi Cosi&Quinny 3in1 retro játék babakocsi egy stílusos babakocsi, mely garantáltan minden édesanyás szerepbe bújt kislány arcára mosolyt csal. A babakocsi 3 éves kortól ajánlott és 3 módon használható: mint egy hagyományos mély babakocsi, sport babakocsi - buggy vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként illetve kerekes bӧlcsőként is használható. A kislányos babakocsi vonzó rózsaszín és szürke színekben tündӧkӧl és retro leheletét a rózsaszín-szürke mintázattal díszített fehér szegélyétől kapta. A kislányoknak szánt játék tӧkéletes játékbaba kiegészítő minden 42 cm játékbabának. A kislányok úgy gondoskodnak a kedvenc babájukról akár egy igazi kisgyerekről, szívesen ӧltӧztetik, etetik vagy éppen a kis babakocsiban sétáltatják. A Smoby babakocsi lehetővé teszi a baba friss levegőn való sétáltatását, álomba ringatását.

A babakocsi négy kerékkel rendelkezik, melyek biztosítják annak stabilitását, alapanyagukat gumi és műanyag kombinációja teszi ki. Az első kerekek forgathatók, ezért a kocsi kezelése nagyon kényelmes. A játék babakocsi külcsíne nagyon egyedi és élethű, igazi babakocsira emlékeztet. Szilárd fémszerkezetét minőségi és ellenálló műanyag egészíti ki, mely egyúttal biztonságos és égészségre ártalmatlan. A játék buggy ülő része speciális textilanyaggal van bevonva és biztonsági ӧvvel van felszerelve, amely séta kӧzben gondoskodik a baba biztonságáról. A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható. A mózeskosár naptetője lehajtható.

A babakocsi tolókar ergonomikus formájának kӧszӧnhetően a kislányok – anyukák is kényelmesen megmarkolhatják. A tolókar talajtól való magassága 65,5 cm, a mózeskosár hossza 50 cm. Praktikus tartóval van ellátva, szállítása nagyon egyszerű. A babázás a kislányok kedvenc játékai kӧzé tartozik. A szórakozáson kívül szerepet játszik a gyermek fejlődésében is, hiszen általa fejlődik a finom motorikájuk, kézügyeszségük, a babával való beszélgetés finomítja a kommunikációs és nyelvi készségeiket. A kislányok úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, ezáltal kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és megtanulják, mivel jár az anyaság. A felnőttek utánzásával megtanulnak tájékozódni a világban. Ehhez ideális eszkӧz a retro dízájnú rózsaszín Maxi Cosi&Quinny játék babakocsi.

A Smoby neves francia gyártó cég magas minőségű műanyag gyerekjátékokat készít. A gyártásnál használt műanyag erős és ellenálló, mégis sima, kellemes, bársonyos tapintású. A műanyag Smoby játékok vidám és élénk színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét. A babakocsi egyszerűen ӧsszecsukható, helytakarékos, ezért kӧnnyedén bárhová elvihető. A kocsi kӧnnyű de egyúttal nagyon stabil, szerkezete szilárd fém és műanyag kombinációja. Akár sport babakocsinak, akár hagyományos mély kocsinak, kiságynak vagy buggynak használja kislánya a játék babakocsit, garantáltan remekül szórakozik majd.

Jellemzők

 • gyӧnyӧrű 3in1 játék babakocsi
 • mély babakocsi, buggy és mózeskosár
 • kiságyként vagy kerekes hintaként is használható
 • dupla első kerék az egyszerűbb kezelés érdekében
 • multifunkciós játék
 • gyengéd kislányos színárnyalatok
 • 3 éves kortól ajánlott
 • 42 cm játékbabának alkalmas
 • gumírozott kerekek
 • szilárd fémszerkezet és műanyag kombinációja
 • minőségi francia termék
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek52*39*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Teljes hosszúság52 cm
Tolókar magassága65,5 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg3,4 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas42 cm
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek