Babakocsi Minnie Chuli Pop Smoby mély (55 cm tolókar) rózsaszín-zöld 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby játék mély babakocsi Minnie Chuli Pop gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A kocsi játékbabáknak nagyon vonzó színkombinációban pompázik, sötét rózsaszín, világos rózsaszín és élénk zöld színű, pöttyös napfényvédővel és a gyerekek körében közkedvelt csodálatos Disney mesehős Minnie figura képével. A játék babakocsiba 42 cm nagyságú baba fér bele. A játék babakocsi praktikus rakodótérrel is fel van szerelve, melyben gyermeke további kiegészítőket vagy más játékokat szállíthat. A babakocsi napellenzője lehajtható. A babakocsi váza szilárd és fém, ellenálló műanyagokkal kombinálva.

A játék babakocsi tolókarának magassága 55 cm. Ez egy szilárd és stabil babakocsi egyedi dizájnnal, mely az első pillanatban elnyeri minden kislány szívét.  Ellenállóképességének és vas konstrukciójának köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálhatja gyermekét. A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi mély babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt.

Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudhatnak magukévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A mély babakocsi méretei 60*38*67 cm. Tisztítására csak enyhén nedves szivacs használható.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek60*38*55 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Tolókar magassága55 cm
Tömeg2,50 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.