Babakocsi játékbabának Maxi Cosi & Quinny Smoby sport (66 cm tolókar) zöld-szürke

Termék leírása

Babakocsi Maxi Cosi & Quinny egy gyönyörű babakocsi sportos dizájnban kialakítva. Minden kislány részére ideális játék 3 éves kortól. Élénk zöld szín fekete és fehér részletekkel kombinálva modern, ellenállhatatlan és stílusos kiegészítő a játékbabák gondoskodásához. Gyerekek szívesen babáznak, úgy gondoskodnak játékbabájukról, mint ha sajátjuk lenne. Ezzel a játék babakocsival a játék még érdekesebb és valósághűbb lesz a gyerekek számára. A babakocsi tolókar magassága 66 cm, ezért már 3 éves kortól ideális gyerkőcöknek. Praktikus kiegészítője a kislányos babakocsinak az alsó részén található műanyag kosárka, pontosan, mint az eredeti babakocsikon kisbabáknak. Ide a kis anyukák eltudják helyezni a szükséges kellékeket, melyek elengedhetetlenül fontosak, ha kiviszik sétára a játékbabájukat.

A sport babakocsi 42 cm magas játékbabáknak lett kialakítva. A köszönhetően az ellenálló és minőségi kerekeknek a babakocsi haladása kellemes és zökkenőmentes. A játék babakocsi konstrukciója erős fémvázú műanyag részekkel kombinálva, könnyű és egyben stabil is. A játékbaba a babakocsiban biztonsági övvel van biztosítva, hogy utazás alatt ki ne essen. A babakocsi dizájnja egyedi és valósághű, igazi babakocsi képmása. Játékbaba kocsikázása nagyon közkedvelt játék a legkisebb kislányok körében. De nem csak szórakozást nyújt a gyerkőcöknek, hanem hozzájárul fejlődésükhöz is. A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességeifejlődésében is. Gyerekek a felnőteket utánozván, anyukásat játszva, reális képet kapnak a felnőt világról. Zöld babakocsi Maxi Cosi & Quinny ideális eszköz erre.

A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A műanyag szilárd, ellenálló és egyben puha és selymes a gyermek kezecskéknek. A játékok színei élénkek, éleik lekerekítettek, mely védi a gyerekeket bármiféle sérüléstől, garantálják a biztonságot. A Smoby játékok színei serkentik a kicsik fantáziáját, minden kis gyerkőc figyelmét felkeltik, ezért is a legjobb ajándék a legkisebbek részére. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és nagyszerű termékre. Ön kis hercegnője a sport babakocsit imádni fogja, mert teljesen valósághű és szép élénk színe van. Anyukásat játszani eddig sosem volt mókásabb.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*52*66 cm
A csomagolás méretei12*34*54 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,50 kg
Színzӧld
Ajánlott baba magasság46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.