Babakocsi két játékbabának Maxi Cosi & Quinny Twin Smoby kétoldalú rózsaszín-kék

Termék leírása

Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin egy babakocsi iker babáknak csodálatos sötét rózsaszín szürke színkombinációban pompázik kék részletekkel kiegészítve. Gyermeke kétszeres élményt élhet át minden egyes séta során, amelyre két kedvenc babáját vihet magával. A játék babakocsi 42 cm-es nagyságú babának való. Az első kerekek elég távol helyezkednek el egymástól ahhoz, hogy gyermeke könnyen tudja irányítani a kocsit és egyszerűen legyőzi az út akadályait is. Első kerekei 360 fokos szögben forognak és nagyon halkak. A babakocsi szilárd fém konstrukcióval rendelkezik műanyaggal kombinálva, ennek köszönhetően nagyon könnyű és egyben stabil is. A baba biztonsági övvel is leköthető, ami védi őt az esetleges kieséstől. 

Tolókar ergonomikusan formázott, hogy a babakocsi vezérlése a kicsi számára kényelmes és természetes legyen. Magassága a földtől 70 cm. Nagyon valósághű kinézetű egy valódi babakocsira emlékeztet. A Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin játék babakocsi kényelmes, műanyag ülése speciális anyaggal van bevonva. Ez egy csodálatos modern babakocsi, az anyukák által használt babakocsik egy nagyon szép verziója. Kislányok, akik szeretik sétáltatni babájukat, hosszú éveken keresztül fognak játszani ezzel a babakocsival. Az anyagok tisztítására enyhén nedves szivacsot használjanak. A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Teljes méretei a babakocsinak 49*37*70 cm.

Ez a játék egy igazi sport babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség tanúsítványokat tudhatnak magukévá. Egy játékbabával a gyerekek fejlesztik kommunikációs és nyelvi képességeiket. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek52*37*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei42*16*58 cm
Tolókar magassága70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.