Babakocsi 3-kombináció Maxi Cosi 3in1 Pushchair+Pram Sage Smoby mély sportos és mózeskosár 42 cm játékbabának olivazöld

Termék leírása

Maxi Cosi 3in1 kombinált babakocsi a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyszerű ajándék minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. A babakocsi kihasználható 3 módon : mint egy hagyományos mély babakocsi, buggy sport babakocsi vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként is használható. A játék babakocsi lágy olivazöld árnyalatban pompázik, elegáns és időtlen benyomást kelt, már az első pillantásra elrabolja a sziveket. Halk kerekeken gurul, első dupla kereke nagyon erős, biztosítva így a babakocsi stabilitását és kӧnnyű kezelését. A kocsi első kereke 360 szӧgben forgatható ezért manőverezése igazán kényelmes. Ergonomikusan formált tolókar 66 cm magas. 

A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható. A mózeskosár kupolája lehajtható. Babakocsiról természetesen nem hiányozhat a tárolórész sem, mely a babakocsi alsó részén kapott helyet, ahova a kis anyuka a babáról való gondoskodáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket tudja elrakni. A mózeskosár önmagában is megállja a helyét, akár hordozható kiságyként is kihasználható, hisz a naptető felett fogantyúval lett felszerelve. Ha sport babakocsiként használja csemetéje a kocsit, akkor a játékbaba biztonsági övvel van védve a kieséstől. A babakocsi maximum 42 cm magas játékbabának alkalmas. 

valósághű és egyedi dizájn a Smoby tervezők kezemunkája. A babakocsi valódi babagondozási kiegészítő benyomását kelti. A babázás a kislányok kedvenc játékai kӧzé tartozik. A szórakozáson kívül szerepet játszik a gyermek fejlődésében is, hiszen általa fejlődik a finom motorikájuk, kézügyeszségük, a babával való beszélgetés finomítja a kommunikációs és nyelvi készségeiket. A kislányok úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, ezáltal kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és megtanulják, mivel jár az anyaság. Méretei 55*39*65 cm, játékbaba nem képezi a csomag részét. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek55*39*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Tolókar magassága65 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,8 kg
Noteno baby
Színzӧld
Ajánlott baba magasság42 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.