Babakocsi játékbabának Mása és a medve Landau Smoby

mély (58 cm tolókar) rózsaszín-fehér 18 hó-tól

Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Babakocsik játékbabáknak Termék kódja: SM254101
15 600 Ft
12 010 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

A Smoby mély babakocsi Landau Mása és a medve egy nagyon szép játék kellemes színekben kislányoknak 18 hónapos kortól. A rózsaszín-fehér színekben játszó babakocsi tolókarjának magassága 58 cm, így ideális a legkisebb lányok számára is. A rózsaszín tető a babakocsin nyitható és fel is csukható. A kocsi magába foglalja a levehető mózeskosarat a babának és a kocsi alatt egy nagy műanyag kosarat, ahová a kisanyukák bepakolhatnak minden apróságot, amire a babának szüksége lesz séta vagy kirándulás közben. A babakocsi erős és tartós fém vázzal rendelkezik, a tolókar és a kerekek pedig kiváló minőségű műanyagból készültek. Mása és a medve manapság a legnépszerűbb mesék közé tartozik a gyerekek körében, így az Ön kis hercegnője sem tud majd ellenállni ennek a mesebeli kocsinak. Babázni a legszebb játék, ez minden kislány legkedvesebb szórakozása. Amellett, hogy szórakoztató, számos lehetőséget kínál a kicsik növekedéséhez és fejlődéséhez

A babáról való gondoskodás, mint saját kicsijéről, a felnőttek világát hozza közelebb a kislányoknak, próbálgatják mit is jelent anyukának lenni. Ha elindulnak a babával sétálni ebben a gyönyörű Smoby babakocsiban, többet tartózkodnak a kinti friss levegőn és ez elősegíti a mozgásrendszer és a finommotorika fejlesztését is. Az élénk, vidám színekben játszó babakocsi Mása és a medve minden kislány büszkesége lesz a játszótéren vagy séta közben. A babakocsi textil részeit nedvesített ruhával ajánlott tisztítani. A Mása és a medve mese nagyon közkedvelt a gyerekek körében az egész világon. Mása egy csintalan kislány, aki szereti a huncutságokat, az állandó mozgást, az édességeket és rengeteg kérdésre várja a választ. Misa, a kislány barátja egy nyugdíjas cirkuszi medve, aki az erdőben keresi (sikertelenül) a megérdemelt pihenést. A pajkos kis Másával végül is összebarátkoznak és rengeteg kalandot élnek át.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki minőségi műanyag játékokat produkál. A műanyag erős, ellenálló, de egyben kellemes és sima, a gyerek kezecskéknek bársonyos tapintású. Minden játéknak lekerekített az éle, hogy a kis picurok is biztonságban és gondtalanul játszhassanak. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik, magukra vonják minden baba figyelmét, így ez a legjobb választás ajándéknak. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét.  

Jellemzői

  • egyedi játék babakocsi
  • 42 cm magas babáknak alkalmas
  • valódi mély babakocsi dizájn
  • ragyogó rózsaszín, zöld és gyengéd fehér színkivitelezés
  • minőségi francia termék
  • ellenálló kerekek
  • tartós, de bársonyosan finom műanyag és fém kombinációja
  • fémváz
  • a tolókar magassága 58 cm
  • ideális minden kis anyuka számára
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*58*57 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei35*23*60 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,50 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas42 cm

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...