Babakocsi iker játékbabáknak Maxi Cosi & Quinny Twin Smoby (70 cm tolókar) rózsaszín-szürke

Termék leírása

Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin egy babakocsi iker babáknak csodálatos sötétrózsaszín, narancssárga és ezüst színkombinációban pompázik. Gyermeke kétszeres élményt élhet át minden egyes séta során, amelyre kettő babát vihet magával. A babakocsi három szilárd keréken áll. Első kereke 360 fokos szögben forog és nagyon halk. A babakocsi szilárd fém konstrukcióval rendelkezik műanyaggal kombinálva, ennek köszönhetően nagyon könnyű és egyben stabil is. A baba biztonsági övvel is leköthető, ami védi őt az esetleges kieséstől. Tolókara ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól ideális. Magassága a földtől 70 cm. Nagyon valósághű kinézetű egy valódi babakocsira emlékeztet.

A Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin játék babakocsi kényelmes, műanyag ülése speciális anyaggal van bevonva. A babakocsi kettő féleképpen állítható, az üléseket lehet kislánya felé vagy hercegnőjének háttal az utazás irányába is fordítani. Ez egy csodálatos modern babakocsi, az anyukák által használt babakocsik egy nagyon szép verziója. Kislányok, akik szeretik sétáltatni babájukat, hosszú éveken keresztül fognak játszani ezzel a babakocsival. Az anyagok tisztítására enyhén nedves szivacsot használjanak. A játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. A babakocsi kompatibilis a további Maxi Cosi & Quinny sorozatból származó kiegészítőkkel, melyek hozzávásárolhatóak.

Ez a játék egy igazi sportos babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség tanúsítványokat tudnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzelmekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A termék méretei 52*37*70 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek52*37*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei42*16*58 cm
Tolókar magassága70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,24 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.