Babakocsi játékbabának Maxi Cosi & Quinny Smoby sport buggy (70 cm tolókar) rózsaszín-narancssárga

Termék leírása

Smoby játék babakocsi Maxi-Cosi & Quinny egy praktikus sportos babakocsi-buggy narancssárga biztonsági övvel, amely lefixálja a babát. Nagyon vonzó színkombinációban pompázik rózsaszín, ezüst és narancssárga színű. Ez egy remek játékbaba kiegészítő gyerekek számára. A gyerekek szívesen sétálnak babájukkal kint a parkban. A játék sportos babakocsi 42 cm-es nagyságú babának alkalmas. A babakocsi első kereke dupla, ennek köszönhetően a babakocsi nagyon stabil és egyben nagyon könnyen irányítható is. Első kereke bolygókerék, 360 fokban forog. A babakocsi szilárd fém konstrukcióval van felszerelve műanyaggal kombinálva, könnyű és egyben stabil is. A baba biztonsági övvel is leköthető, hogy ki ne essen. A tolókar ergonomikusan formázott, gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. A fogókar magassága a földtől 70 cm. Egy igazi babakocsira emlékeztet.

A Smoby Maxi Cosi & Quinny játék babakocsi nagyon kényelmes, műanyag ülése speciális anyaggal van bevonva és biztonsági övvel is fel van szerelve. Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel fűszerezve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyagokkal kombinálva. A babakocsi nagyon egyszerűen össze is csukható, így akárhová magunkkal tudjuk vinni. Ennek köszönhetően nem foglal sok helyet. A baba nem része a csomagolásnak. Műanyagja minőséges és selymes tapintású. Ez a játék egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, altatják vagy sétáltatják őt. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnőnek, aki sétára szeretné vinni babáját.

A Smoby termékek nagyon minőségesek, európai minőség bizonylatokat tudnak magukévá. A babázás fontos szerepet játszik a gyerekek kommunikációs és nyelvi képességeik fejlődésében is. A Smoby egy híres francia márka, mely egészségügyileg tesztelt anyagokból készült minőséges gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Egy baba gyermeke képzelt barátja is lehet, akivel saját világot fonhat maga köré. Megismerkedik az emberi érzésekkel és miközben a felnőtteket utánozza anyuka szerepbe éli bele magát. A termék méretei 49*41*70 cm. A játék kompatibilis a Maxi Cosi & Quinny sorozatból származó további kiegészítőkkel, így kombinálhatóak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*41*70 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei36*16*58 cm
Tolókar magassága70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,60 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.