Babakocsi Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby (65,5 cm tolókar) rózsaszín-kék

Termék leírása

Ez a Smoby Maxi-Cosi & Quinny 3in1 játék babakocsi egy nagyon praktikus hármas kombinációja a játék babáknak alkalmas mély, a sportos babakocsinak és a mély babahordozónak  egyben. Ennek a babákhoz tartozó kiegészítőnek az előnye az, hogy gyermeke több formában tudja használni, mely több örömet biztosít, mint egy egyszerű játék. A színfelhozatala nagyon vonzó sötét rózsaszín, szürke és a kar világoskék kombinációja. Ez a játék babákhoz egy remek kiegészítő. Gyermeke örömmel sétálgat babájával kint a parkban. A babakocsi fő részét gyerekszobában babáknak kiságynak is ki lehet használni. Ez a játék babakocsi 46 cm magas babáknak alkalmas. Az első kerekek 360 fokban forognak, nagyon halkak. Ez a babakocsi szilárd fém konstrukcióval rendelkezik, műanyaggal kombinálva, könnyű és egyben stabil is. A babát biztonsági övvel is be lehet kötni, hogy ki ne essen.

A babakocsi alsó részén nagy rakodótér van, mely kiegészítőkre és más játékokra is szolgálhat. Ha a sportos babakocsit lehajtják vízszintes pozícióba és kibiztosítják, a babakocsi egy hagyományos tojás babakocsivá alakul át. Ergonomikusan formázott a tolókara, ideális játék gyerekeknek 3 éves kortól. A magassága a földtől 65,5 cm. A babakocsi mély része a világoskék tartónak köszönhetően könnyen hordozható. Nagyon valósághű a kinézete, egy igazi babakocsira emlékeztet. Ez a Smoby Maxi Cosi & Quinny 3in1 játék babakocsi kényelmes, műanyag ülése speciális anyaggal van bevonva, biztonsági övvel is fel van szerelve. Ez a játék babakocsi minőséges francia termék, francia szépérzékkel készítve, szilárd fém konstrukcióval, ellenálló műanyaggal kombinálva. Ez egy négykerekű kocsi, mely tökéletes hosszú sétákra és hosszú évekre. Nagyon szilárd, masszív, egyben nagyon lágy.

A babakocsi műanyagja minőséges és tapintásra selymes. Ez egy egy igazi babakocsi valósághű másolata. A gyerekek szeretnek babával játszani, szívesen fürdetik a babát, öltöztetik, etetik vagy tologatják. Egy játék babakocsi remek kiegészítő minden kis hercegnő számára, aki egy sétára szeretné vinni babáját. A Smoby termékek nagyon minőségesek, ez a gyártó európai minőség bizonylat gazdája. A játék babával való játék fejleszti gyermeke nyelvi és kommunikációs képességeit. A Smoby egy híres francia márka, mely minőséges, egészségügyileg tesztelt anyagokból történő játékok gyártásával foglalkozik. Egy baba lehet gyermeke képzelt barátja, akivel kialakíthatja saját kis világát. Miközben a felnőtteket utánozza, megismerkedik az emberi érzelmekkel és anyukára játszik. A termék méretei 39*66*52 cm. Az anyag tisztítására csak nedves szivacsot használjanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*52*65,5 cm
Termék magassága65,5 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Tolókar magassága65,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,21 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság46 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.