Babakocsi 3-kombináció Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby mély sportos és mózeskosár 42 cm játékbabának

Termék leírása

Powder Pink 3in1 babakocsi a francia Smoby vállalat Maxi Cosi&Quinny kollekciójából nagyszerű ajándék minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. A babakocsi kihasználható 3 módon : mint egy hagyományos mély babakocsi, buggy sport babakocsi vagy mózeskosár, mely ӧnnállóan kiságyként is használható. A kislányos babakocsi lágy rózsaszín árnyalatban tündӧkӧl, elegáns és időtlen benyomást kelt, már az első pillantásra elrabolja a sziveket. Gumírozott kerekeken gurul, első dupla kereke nagyon erős, biztosítva így a babakocsi stabilitását és kӧnnyű kezelését. A kocsi első kereke 360 szӧgben forgatható ezért manőverezése igazán kényelmes. Ergonomikusan formált tolókar 66 cm magas. 

A babakocsi sportos változata vízszintes helyzetbe helyezhető és így rátéve a mózeskosarat gyorsan mély babakocsivá alakítható. A mózeskosár naptetője lehajtható. Babakocsiról természetesen nem hiányozhat a tárolórész sem, mely a babakocsi alsó részén kapott helyet, ahova a kis anyuka a babáról való gondoskodáshoz nélkülözhetetlen kiegészítőket tudja elrakni. A mózeskosár önmagában is megállja a helyét, akár hordozható kiságyként is kihasználható, hisz a naptető felett fogantyúval lett felszerelve. Ha sport babakocsiként használja csemetéje a kocsit, akkor a játékbaba biztonsági övvel van védve a kieséstől. A babakocsi maximum 42 cm magas játékbabának alkalmas. 

valósághű és egyedi dizájn a Smoby tervezők kezemunkája. A babakocsi valódi babagondozási kiegészítő benyomását kelti. A babázás a kislányok kedvenc játékai kӧzé tartozik. A szórakozáson kívül szerepet játszik a gyermek fejlődésében is, hiszen általa fejlődik a finom motorikájuk, kézügyeszségük, a babával való beszélgetés finomítja a kommunikációs és nyelvi készségeiket. A kislányok úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, ezáltal kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához és megtanulják, mivel jár az anyaság. Méretei 52*39*66 cm, játékbaba nem képezi a csomag részét. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek52*39*66 cm
Termék magassága66 cm
A csomagolás méretei34*20*53 cm
Teljes hosszúság52 cm
Tolókar magassága66 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.