Összecsukható golf babakocsi Jégvarázs Smoby játékbabának (57,5 cm magas tolókarral) lila 24 hó-tól

Termék leírása

Jégvarázs sportos babakocsi játékbabának egy igazán stabil és masszív szerkezettel rendelkező babakocsi, mely minden kislány arcára elégedett mosolyt csal már 24 hónapos kortól, akik szívesen viszik sétára kedvenc játékbabájukat. Sportos babakocsi csodaszép lila-fehér színkombinációban tündököl, melyet a Frozen - Jégvarázs Disney meséből ismert hercegnők ábrája tesz még egyedibbé a babakocsi ülésén. Jégvarázs motívum a Disney mestárból nagyon népszerű a kislányok körében, szinte minden leányzó olyan hercegnő szeretne lenni, mint Elza és Anna. A klasszikus sportos buggy babakocsi nagyon hasznos kiegészítője lesz a mindennapos sétáknak, hisz egyszerűség, alkalmazkodóképesség és könnyen manőverezhetőség jellemzi. Tolókar magassága 57,5 cm. Játék babakocsi minőségi francia termék, mely a francia szépérzéket testesíti meg erős fémszerkezet és tartós műanyag kombinációjával.

Minőségi műanyag bársonyos tapintást nyújt a gyermek kezecskéknek. Séta közben az imádott játékbaba teljes biztonságban utazhat, hisz biztonsági öv védi a kieséstől. Játék babakocsi valósághű mása az eredeti babakocsinak. Ezzel a szupermenő babakocsival kis hercegnője szívesen indul majd sétára imádott játékbabája társaságában. A magas színvonalú Smoby termékek európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Babázás nagyon fontos a gyerkőcök életében, hisz nagyon jó hatással van a kommunikációs képességeik és nyelvi készségeik fejlődésére. Ilyen menő babakocsival öröm lesz sétára vinni a kedvenc játékbabát, akár parkba, játszótérre, vagy kirándulásokra, garantáltan minden kislány irigykedve fogja majd szemlélni.

Smoby egy neves francia vállalat, mely elsőosztályú gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan alapanyagokból. Huzamosabb idő után a gyerekek kedvenc játékbabájukra barátként gondolnak, saját kis világot alakítanak ki. Gyermeke játék közben megismerkedik az emberi érzelmekkel, magukra öltik a gondoskodó anyuka szerepét és közelebb kerülnek a felnőttek világához. Méretei a játék sport Jégvarázs babakocsinak 25*50*57 cm. Babakocsi 42 cm magas játékbabának alkalmas. Egy igazán nagyszerű termékről van szó, mely könnyen összecsukható, szerkezete könnyű és tárolása praktikus.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*50*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei12*15*64 cm
Teljes hosszúság50 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színlila
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.