Összecsukható sport babakocsi Hercegnők Disney Smoby 42 cm játékbabának (57,5 cm magas tolókarral) rózsaszín 24 hó-tól

Termék leírása

Játék sport babakocsi Hercegnők mesemotívummal egy stabil és tartós babakocsi játékbabának, mely minden kislány szívét elnyeri már 24 hónapos kortól. Nagyon szép rózsaszín-fehér színkombinációban tündököl és a közkedvelt Princess - Hercegnők Disney mesehősnői ábráival van tarkítva a kocsi ülése. A Hercegnők mese a Disney-től nagyon közkedvelt a kislányok körében, ezért is a kiskocsi külcsíne első pillantásra lenyűgözi a csöppségeket. Ez egy nagyon hasznos kiegészítő azon gyerkőcök részére, akik imádnak babázni, így már klasszikus sportos buggy-ban tudják a kis dadusok kedvenc babájukat sétára vinni. Tolókar magassága 57,5 cm. Játék babakocsi egy minőségi francia termék, melyben testet ölta francia dizájn, erős fémváz kombinálva ellenálló műanyaggal.

Felhasznált műanyag minőségi és bársonyos tapintásra. Köszönhetően a biztonsági övnek a játékbaba nem fog utazás közben kiesni a kocsiból. Babakocsi valósághű mása a valódi babakocsinak. Gyerekek imádnak babázni, szívesen fürdetik, öltöztetik, etetik, ringatják babakocsijukban. Ezzel a babakocsival minden kis dadus szívesen indul majd sétára kedvenc játékbabájával. Smoby termékek magasan minőségiek, európai minőségi tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Babázás nagyon fontos tevékenység a csöppségek életében, hisz nagyon jó hatással van a kommunikációs és nyelvi képességek fejlesztésében. Kislánya szívesen viszi majd játékbabáját sétára a parkba vagy bármerre kirándulni.

Smoby egy neves francia vállalat, mely elsőosztályú gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egészségre ártalmatlan alapanyagokból. Kis anyukák kedvenc babájukkal saját kis világot alakítanak ki. Babázás közben megismerkednek az emberi érzelmekkel miközben magukra öltik az anyuka szerepét felnőtteket utánozván. Méretei a Princess sport babakocsinak 25*50*58 cm. Babakocsi megfelelő választás 42 cm hosszú játékbabának. Ez a babakocsi tökéletes választás kirándulásokra, utazásokra, egyszerűen összecsukható és könnyed.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*50*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei12*15*64 cm
Teljes hosszúság50 cm
Tolókar magassága57 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.