Babaoverál Red Castle Combi C-Zipp Marine 2-kombináció kék 12-24 hó - meleg szellős vízhatlan

Termék leírása

Szeressen bele együtt gyermekével a csodaszép téli időszakba a Red Castle márkának köszönhetően. A Red Castle Combi C-Zipp babaoverál egy innovatív kezeslábas, mely speciálisan a 12-24 hónapos babák számára volt tervezve. A kék színben készült babaoverál ideális a téli hónapokra, C-zip cipzáras rögzítésének köszönhetően nagyon egyszerűen és gyorsan felölthető. A 3-cipzáras megoldásnak köszönhetően teljes hosszában nagyon egyszerűen és könnyen felölthető, és ugyanilyen könnyen le is tudja vetni csemetéje. 

A vatta töltetű babaoverál kellemesen meleg. A termék anyaga szellős és vízhatlan, így esős, nyírkos időben is megállja a helyét. A kék babaoverál tapintásra nagyon kellemes, puha kapucnija párnaként is szolgálhat. Az overál ujjatlan kesztyűkkel és papucskákkal rendelkezik, hogy a baba teljes egészében melegben és kényelemben érezze magát.

A Red Castle márkáról

A francia Red Castle márka innovatív termékei eko-friendly alapanyagokból készültek és nehéz fémektől valamint veszélyes festőanyagoktól mentesek. A márka tervezői nem csak a modern trendeket követik, de jelentős hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú minőségre és a gyerekek biztonságára is, így természetes, hogy a Red Castle termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, amit számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvány is alátámaszt.

Jellemzői

  • babaoverál
  • ideális a téli hónapokban
  • 12-24 hónapos gyerekek számára
  • praktikus C-cipzár
  • modern dizájn
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek97*75*10 cm
Tömeg0,6 kg
Színmodrá,čierna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.