Plüss éneklő zöld bagoly Colors-Mini Musicals Kaloo 12 cm legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo plüss bagoly Colors-Mini Musicals egy kedves állatka legkisebbeknek 0 hónapos kortól. Szép, vidám és élénk zöld színe felkelti a kicsik figyelmét, mert a picik ilyen korai szakaszban főleg az élénk színeket ismerik fel. Köszönhetően 12 cm magasságának a kicsi könnyen a kezeibe veszi. Bébijáték könnyű, lágy és biztonságos játék kisbabáknak. Bagoly plüssből megnyomás után reális bagoly hangon szólal meg, mely a babát lenyúgözi és felkelti érdeklődését a külvilág felé. Könnyebben megtudja majd különböztetni a hangokat maga körül. Csöppségek születésük után nem látnak el messzire, ezért a szalag, hogy közel legyen a kicsihez. Plüss bagoly puha és bolyhos játék, melyet a kiságy fölé, autóülésre vagy hordozóra is felköthetnek, így mindig a kicsivel lehet és elszórakoztathatja.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo bagoly remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A babáknak elsősorban élénk színű játékok ajánlottak, hiszen kezdetben a színlátásuk nem teljesen fejlett és inkább a kontrasztos színeket érzékelik. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ez a plüss játék legkisebbeknek köszönhetően az egyedi kivitelezésnek, tarka színeknek és bársonyos felületének könnyen és gyorsan a kicsi legjobb társává válik.

A Kaloo francia gyártó cég már tӧbb mint 16 éve foglalkozik egyedi tervezésű, minőségi anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót, majd szükséges hagyni szabadon megszáradni.

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • színpompás kivitel
  • magassága 12 cm
  • ideális babusgatásra legkisebbeknek
  • reális bagoly hangot ad ki
  • mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek12 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.