Balettcipők Ballerines Roses Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Szépséges Ballerines Roses balettcipők Ma Corolle játékbaba részére a francia Corolle gyártó műhelyéből egy igazán must-have darab. Egyedüli webáruházként részletekig kidolgozott nagyon szép pasztell rózsaszín balettcipőkkel bővítjük gyerkőce kedvenc játékbabájának ruhatárát. Egyedi balettcipő tökéletesen ráillik a 36 cm nagyságú játékbaba lábacskáira, mint ahogy Hamupipőkéjére is az üvegcipellő. Csodás balettcipő nem utolsó sorban minden outfitet még érdekesebbé is varázsol. Köszönhetően a kivételes cipellőknek a babázás még érdekesebb lesz, kislánya sosem fogja megunni. 

Bűbájos rózsaszín Ballerines Roses balettcipő könnyen felhúzható és a meleg időszak nagy kedvence lesz. Tökéletesen kidolgozott részletei és az elsőosztályú alapanyag minden babázást érdekesebbé varázsol, ami serkentően hat a fantázia, kommunikációs képességek, tapintási érzékek fejlesztésében is. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. Corolle balettcipő tisztítása törlőkendővel, folyékony mosószer igénybevételével ajánlott. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • balettcipők Corolle játékbabára
  • rózsaszín színben
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek3*11*14 cm
Tömeg0,03 kg
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.