Strandbár fagylalttal Beach Bar Smoby hűtött finomságok pénztárgéppel és 38 kiegészítővel

Termék leírása

Strandbár fagylalttal Beach Bar a francia Smoby műhelyéből nagyszerű ajándék minden kreatív gyerkőcnek már 3 éves kortól, akik kertben vagy udvaron saját strandbárt szeretnének nyitni. Piknikezések során testvérek és barátok együtt készíthetnek ízesített fagylaltokat, így betekintést nyerve a fagylaltos szakma rejtelmeibe is. Csodaszép strandbár trópusi sziget és kunyhó külcsínben mechanikus fagylaltadagolóval is szórakoztatja a kicsiket együtt a tölcsérekkel és fagylaltszedő kanállal. Gyerekek rendelkezésére áll elegendő tárolóhely, és élményekkel teli szórakozást igér a narancssárga nyitható pénztárgép is, melynek köszönhetően a gyerekek megismerkednek a pénzzel és a számolással.

A gazdag, 38 darab kiegészítő közt megtalálható 2 sárga tányér papagáj mintával, villák, kések, kanalak, 2 tölcsér 4 fagyigombóccal, 3 csésze, fagyipohár, fagylaltszedő kanál, tejszínhab, jégkockák, tábla csoki, csoki öntet, citrus karikák pálcán. Gyerkőcök előszeretettel veszik birtokba a konyhai eszközöket, élelmiszereket és kiegészítőket, hogy a legszebb fagyis finomságokat készítsék el szeretteiknek. Strandbár éveken keresztül nagy kedvenc lesz, nagyszerű kiegészítő játékkonyhákba és boltokba a Smoby kollekcióból, viszont egymagában is teljesen megállja a helyét - bel- és kültéren egyaránt.

Strandbár fagylaltozóval Beach Barnak köszönhetően a gyerekek beleélik magukat a vállalkozó, eladó és fagylaltos szerepébe egyaránt. Több gyerkőc közös szórakozását teszi lehetővé, testvérek, barátok együtt játszhatnak. Együtt megtanulnak egy tökéletes fagyipoharat összeállítani, egyezkednek majd az árakon, ismerkednek az egyes eszközökkel és kiegészítőkkel. Közelebb kerülnek a felnőttek világához, felébred felelősségtudatuk, miközben fejlődik fantáziájuk és elképzelőerejük egyaránt. Játszadozás közben szintén fejlődik finom motorikájuk és logikus gondolkodásmódjuk, gyorsabban szocializálódnak és bátrabban kezdenek kommunikálni. Méretei a terméknek 45*27*35 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek45*27*35 cm
Termék magassága35 cm
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.