Barkácsműhely mechanikus fúrógéppel Black&Decker Bricolo Center Workbench Smoby kalapáccsal és összeszerelhető kisautóval 92 kiegészítő 103 cm magas

Termék leírása

Black&Decker szerelőműhely gyerekeknek 3 éves kortól. Számtalan funkcióval és tartozékkal van ellátva, ezáltal biztosítva a kis szerelők és barkácsolók hosszú órákon át tartó szórakozását. A 92 db kiegészítő között rengeteg munkaeszköz található, többek között kalapács, csavarhúzó, fogó, csavarkulcs, fűrész, valamint 20 db csavar, mechanikus fúró és egyéb szerelő eszközök. A játékhoz egy narancssárga kisautó is tartozik, amely többféleképpen összerakható. A kisfiús barkácsasztal több tároló hellyel és rakodótérrel van felszerelve, melyekbe a kis szerelő elrakhatja az apró csavarokat vagy fontos szerszámokat. A munkaasztal 4 stabil lábon áll és ellenálló műanyagból készült, sima felülettel.

A munkapad ideális eszköze a szerepjátékoknak, melyek révén a gyerekek játékos módon közelebb kerülnek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszámok használata és kisautó összerakása ösztönzi a logikai gondolkodás és koncentráció fejlődését. A játék során a gyerekek teljes mértékben érvényesíthetik a fantáziájukat és kreativitásukat. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Ezeket és még sok más játéklehetőséget kínál az eredeti dizájnnal ellátott pompás Smoby szerelőműhely.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott elsőosztályú játékokat forgalmaz. A Smoby játékok anyaga erős és ellenálló, mégis tapintásra nagyon kellemes. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékek biztosítják a gyermekek sokoldalú fejlődését, színkivitelezésükkel elnyerik a legkisebbek tetszését. A francia minőséget megtestesítő időtlen játékok mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek79*34*103 cm
Termék magassága103 cm
A csomagolás méretei60*16*76 cm
Teljes hosszúság79 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,1 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.