Barkácsműhely Black&Decker Écoiffier 74 cm magas 25 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Barkácsműhely Black&Decker a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték főleg kisfiúk részére 18 hónapos kortól. A szerelőműhely nagyon szép narancssárga-fekete színkombinációban pompázik, a részletgazdag dizájnnak és kiegészítőknek köszönhetően kis ezermesterek hosszú ideig fognak vele játszadozni. A 25 darabos készletbe tartozik praktikus kalapács, csavarhúzó, franciakulcs, szegek, satu, csavarok és egyéb kiegészítő. A barkácsműhely elegendő tárolóhellyel rendelkezik, ahol a szerszámok kényelmesen elférnek. Ügyeskezű ezermester nagy örömmel veszi birtokba a védősisakot is, melyet barkácsolás során mindig a fejecskéjén fog viselni, teljesen beleélve magát a játékba.

Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. Szerszámok használata ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését. Ha a gyerekek játszva javítanak valamit a házban vagy kint, fantáziájuk és kreativitásuk fejlődik. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat, ezzel is fejlesztik logikus gondolkodásmódjukat. 

Szerelőpad kisfiúknak 4 stabil lábon áll minőségi műanyagból lágy felülettel, méretei 45*31*74 cm, miközben teljes magassága 74 cm. A francia Écoiffier hosszúéves hagyománnyal rendelkezik gyerekjátékok gyártásában az európai piacon. Közismert, hogy az Écoiffier vállalat nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre is egyaránt. Az Écoiffier játékok szigorú uniós biztonsági feltételeknek felelnek meg, ezért a szülőknek nem kell aggódni gyermekeik biztonsága miatt.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek45*31*74 cm
Termék magassága74 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,0 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek