Barkácsműhely sisakkal Super Pack Mecanics Écoiffier 19 kiegészítő és szállítókocsi 18 hó-tól

Termék leírása

Barkácsműhely Mecanics a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték kisfiúknak 18 hónapos kortól, akik saját kis szerelőműhellyel szeretnének büszkélkedni. Kisfiús szerelőműhely piros-szürke színkombinációba hangolva garantáltan felkelti a kis barkácsmesterek figyelmét. A csomagba összesen 19 darab kiegészítő tartozik, melyek természetesen nem hiányozhatnak a barkácsműhelyekből. Minden megtalálható a műhelyben, amire kis ezermesternek szüksége lehet: csavarhúzó, szerelőkulcs, kalapács, fogó, fúró 3 cserélhető fejjel, méter és összeszerelő alkatrészek is. A kisfiúk számára készült gyermekműhely erős és strapabíró anyagokból készült, ártalmatlan színekkel a maximális biztonság érdekében.

A szerelés után a használt eszközöket és szerszámokat a saját helyükre tudják elpakolni, hisz a műhely elegendő tárolóval rendelkezik. Gyerekek a műhely hátsó falára akár fel is akaszthatják a munkaeszközöket, a készlet részét képezi szállítókocsi és praktikus piros védősisak is, így a kicsikre még életszerűbb játszadozás vár mikor felöltik az ezermester szerepét. A műhely 62 cm magas, méretei 62*26*48 cm. Valósághű dizájn a gazdag kiegészítőkkel együtt órákig tartó szórakozást garantál a kis kézművesek számára.

A fiús műhely nagyon szórakoztató és szép játék, amely minden kicsi figyelmét magára vonja, de más, lényegesebb jelentősége is van. Nagyon fontos ugyanis a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Bizonyos mértékű felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. Növekednek nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is pontosan ilyen játékoknak köszönhetően. Továbbá a játék szerelőasztal használatával fejlődnek a gyerekek finom motorikus és mozgásképességei. Ideális ajándék minden kisgyereknek, aki szívesen gondoskodik szeretteiről és segédkezik szüleinek javításoknál műhelyben vagy bárhol a házban.

Az Écoiffier egy kiváló minőségű gyerekjátékokat gyártó francia cég. Az Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért az Écoiffier játékok alkalmasak a legkisebb gyerekek számára is. A világpiacon, ahol leggyakrabban kínai termékekkel találkozhatunk, a francia Écoiffier jelentősen eltér legújabb trendek által ihletett eredeti dizájnjával, biztonsági követelmények betartásával a gyártás folyamán és minőséggel méltányos áron

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek62*26*48 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,64 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.