Bázistalp RC2 babahordozóhoz ISOFIX Red Castle csoport 0

Termék leírása

A Red Castle ISOFIX bázistalp egy minőségi és praktikus konstrukció az RC2 babahordozóhoz, amely lehetővé teszi az ülés gyors és effektív bekötését. Használatának feltétele a gépjárműben található szabványozott ISOFIX rendszer, amely két tartókengyelből áll, amelyre az autósülés csatlakozókarja kapcsolódik. Ezáltal az ülés bekötése sokkal erősebb és biztonságosabb. Az ISOFIX rendszer már születés óta használható (0 csoport). Bár a legtöbb járműtípus fel van szerelve az ISOFIX rendszerrel, ennek ellenére ajánlott ellenőrizni az adott autótípus felszereltségét.

Az ISOFIX rendszernek köszönhetően garantált a baba maximális biztonsága szállítás közben. Az autósülések bekötésénél a szülők gyakran csak a biztonsági öveket használják, azokat is nem ritkán elégtelenül vagy helytelenül. Az ISOFIX rendszer kivédi ezeket a hibákat. Ráadásul, ha a családon belül két gépjarmű és több gyermek van, az ISOFIX rendszer időt spórol az autósülés bekötésénél amennyiben az át van helyezve az egyik járműből a másikba.

A szülő feladata biztosítani gyermeke biztonságos utaztatását, ezért az autósülések illetve a hozzá kapcsolódó kellékek vásárlásánál kizárólag szabványozott és tanusítvánnyal rendelkező minőségi termékeket válasszon. A Red Castle ISOFIX bázistalp a legmodernebbek és legbiztonságosabbak köze tartozik és kompatibilis az RC2 autósüléssel. Az alap hozzájárul a baba kényelmesebb és biztonságosabb utazásához.

A Red Castle márkáról

A francia Red Castle márka innovatív termékei eko-friendly alapanyagokból készültek és nehéz fémektől valamint veszélyes festőanyagoktól mentesek. A márka tervezői nem csak a modern trendeket követik, de jelentős hangsúlyt fektetnek az elsőosztályú minőségre és a gyerekek biztonságára is, így természetes, hogy a Red Castle termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, amit számos, független laboratóriumok által kiadott tanúsítvány is alátámaszt.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Színfekete
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek