Bébitornázó 2in1 Arch Cotoons Smoby elektronikus focikapuval és kosárlabda palánkkal 3 hó-tól

Termék leírása

Interaktív bébitornázót keres legkisebbek részére már 3 hónapos kortól? Gyerek bébitornázó 2in1 Arch Cotoons Smoby egy nagyszerű elektronikus bébitornázó hanggal és fénnyel, mely együtt növekszik a gyerkőccel. Ezt a csodaszép gyerekjátékot a közkedvelt Smoby Cotoons sorozat ihlette, melynek szereplőit gyerekek világszerte ismernek és szeretnek. A bébitornázó 2in1 teljes magassága 53 cm.

Bébitornázó legkisebbeknek

A bébitornázó 3 hónapos kortól gyerekeknek olyan lehetőségeket kínál, melyek teljes mértékben biztonságosak és minőségien kivitelezettek. A bébitornázón többek közt egy tükröcske található, melyben gyermeke saját tükörképét nézegetheti, továbbá nagy kedvenc lesz a susogó felhőcske szalagokkal, melyet bármeddig markolászhat gyermeke, illetve a fejecskéje fölött ücsörgő szimpatikus Cotoons figura Wabap béka, mely csöppségét őrizni fogja. A bébitornázón található kiegészítők egyszerűen és könnyen cserélhetőek. Minden egyes eleme a bébitornázónak úgy lett kialakítva, hogy felkeltse csöppsége figyelmét és hosszú időre lefoglalja őt. Ahogy kisbabája fokozatosan növekszik, garantáltan elnyeri tetszését a bébitornázón megtalálható többi készségfejlesztő elem is, mint példaul a virágok, melyeket forgathat, csavarhat, nyomkodhat egyaránt. Az interaktív villogó nyomógomb kellemes dallamot játszik, mely minden egyes alkalommal mosolyra deríti csöppségét.

Sportközpont

Későbbiekben, mikor csöppsége már nagyobbacska lesz, a szülő könnyedén a bébitornázót többfunkciós sportközponttá alakíthatja. Bébitornázóból hamar kosárlabdapálya alakítható ki, gyermeke próbálgathatja ügyességét, miközben a kosárlabda palánkjába próbálja a labdácskát beledobni. Minden egyes sikeres dobást a bébitornázó hang és fényeffekttel jutalmaz. Csöppségét garantáltan lenyűgözi a sportközpont varázslatossága és el sem fog akarni szakadni a játéktól. Gyerkőcöknek, akik nem kedvelik a kosárlabdát, mást is tartogat a bébitornázó, mégpedig focipályát. Szülők feladata csak annyi, hogy a játékhoz tartozó hálót felerősítik a bébitornázóra, így csemetéjük igazi kis focikaput kap. Kis focista így gyakorolhatja a góllövést új kapujába és minden egyes helyes találatot a bébitornázó hang és fényeffekttel jutalmaz. .

Kivitelezés és kialakítása

Bébitornázó a francia Smoby dizájnerek műhelyéből egy nagyszerű és minőségi, egyben tartós műanyagból készült termék, mely a gyermekek részére teljesen biztonságos. Minden része a játéknak lekerekített, így csöppsége biztonságosan és önfeledten játszahat minden egyes elemével a játéknak. Méretei a bébitornázónak 67*49*53 cm. A játék megfelelő működését a 2xAA/LR6 elemek biztosítják, melyek nem képezik a csomag részét. Smoby egy francia gyerekjátékokat gyártó vállalat, melyek minőségükkel és tartóságukkal tűnnek ki a piacon, hisz európai szabványoknak és előírásoknak megfelelően lettek gyártva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek67*49*53 cm
Termék magassága53 cm
A csomagolás méretei49*51*12 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.