Bébitaxi Acitivity Minnie Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Activity Minnie bébitaxi egy minőségi játék 12-36 hónapos gyerekek számára. A Minnie motívumos kis járgány rózsaszínben tündököl és számos hang-, fényeffekttel valamint mechanikus funkcióval rendelkezik. Ezzel a villogó és hangokat kibocsátó bébitaxival kislánya garantáltan kiemelkedik a sorból és fantasztikus kalandokban vesz részt. Ide-oda forgathatja a kormányt és próbálgathatja a rajta lévő gombokat, miközben megfigyeli a bébitaxi viselkedését – mikor ad ki a kisautó hangokat, mikor villog, világít vagy éppen kellemes dallamot játszik. A startgombot megnyomva például a motor bestartol. A dudát megnyomva a kis járgány kellemes dallamot játszik. A kormány 30°szögben forgatható el oldalra.

A kisautó minőségi műanyag kerekekkel és biztonságos, nagyon kényelmes, ergonomikus üléssel van felszerelve, allata praktikus rakodótér található. A kis járgány háttámlája remek segítséget nyújt az első lépések megtételénél, amikor támaszként szolgál a csöppségnek. Később a kicsi bébitaxiként használja és a lábaival hajtva magát előre-hátra közlekedik, miközben a kormány segítségével irányt vált. A Minnie bébitaxi gyönyörű rózsaszínben készült, felületét apró színes ábrák és Minnie Egér képei díszítik.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői

  • Minnie mesemotívum
  • 12 hó kortól
  • dallamokkal, fényekkel és hangeffektekkel
  • attraktív dizájn
  • minőségi kivitelezés
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek53*25*35 cm
A csomagolás méretei56*27*35 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,50 kg
Notebatérie: 2xAA
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.