Bébitaxi Auto Ride On Little Smoby ergonomikusan alakított tárolóhellyel 10 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi és járássegítő Auto Ride On Little a francia Smoby vállalat műhelyéből nagyon szép pasztell színekben pompázik, kisfiúk és kislányok szívét egyaránt el nyeri már 10 hónapos kortól. Stílusos bébitaxi együtt növekszik gyermekével és alkalmazkodik igényeihez. Amikor gyermeke 10 hónapos és járni tanul a kisautó járássegítő számára, akár egy támasz az első lépéseknél. Megtámaszkodik a kapaszkodóban és lassan halad előre. Később, 12 hónaposan már a kisautón ül és önállóan hajtja magát előre lábacskáival, kényelmesen megkapaszkodik és könnyedén gördül a kisautóval. A bébitaxi kerekei minőségiek és tartósak, habosított műanyagból készültek, ezért is kényelmes rajtuk a haladás beltéren és kültéren egyaránt. 

A kormánya 30-fokos szögben kormányozható el oldalra. A gyermek biztonságáról a járgány elülső részén található borulásgátló is gondoskodik, amit a szülők is értékelni fognak. Smoby bébitaxi minőségi és tartós műanyagból készült, felülete sima, bársonyos tapintásra. A többfunkciós bébitaxiban egy tökéletes mozgáskészszég fejlesztő segédeszköz rejlik, mely hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához, erősíti a lábak izomzatát és lehetővé teszi az aktív mozgást. A kisautó széles ülőrésze hozzájárul a gyermek csípőizületének megfelelő fejlődéséhez.

Méretei a bébitaxinak 54*27*40 cm. Ülése ergonomikusan alakított, így komfortos üldögélést nyújt a kicsi számára haladás során. Ülés alatt titkos tárolóhely kapott helyet, ahova a gyerkőcök apróságaikat tudják elrejteni. Magasított háttámasz stabil, gond nélkül hátradőlhet csemetéje. 

Smoby egy neves francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Játákok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek, Smoby márkanév garancia a francia minőségre és egyedi külcsínre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek54*27*40 cm
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.