Bébitaxi Baby Mobile Winnie Smoby zöld-lila 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby bébitaxi gyerekeknek Baby Mobile Winnie kisautó stílusban, egy nagyon szép zöld-lila színösszetételű autó melybe a gyemek beül, tekergeti a kormányt és a szülő tologatja. A gyerkőc lábai kényelmesen elhelyezkednek a padló részen. A járgány talpazatát és a tolókart le lehet szerelni. A gyermek így önállóan tudja hajtani magát. A bébitaxin egy szép lila színű és praktikus tolókar van mely eltávolítható. A járgány mindkét oldalán egy bitonságos és kényelmes keret van amelyet később el lehet távolítani. A gyerkőc így egymaga ki és beszállhat a járgányba. A kisautót Micimackó motívum és levelek díszítik. A kormány résznél egy szép méhecskés motívum helyezkedik el.

A Smoby Baby Mobile Winnie bébitaxinak ragyogó zöld színe van és lila kiegészítőkkel és abrákkal vandíszítve. Az autó kürttel is fel van szerelve. A bébitaxi 10-től 36 hónapos korig ajánlott a gyermekeknek. Egy nagyon szép és ötletes ajándék a gyerkőcöknek. Segít fejleszteni a motorikus és mozgáskészségét valamint a stabilitását és egyensúlyérzékét is. A Smoby Baby Mobile bébitaxi minőséges műanyagból készült és hosszú éveken át szórakoztatja gyermekét. A Smoby egy francia gyártó mely híres minőséges termékeiről. A kisautónak stabil alapváza és minőséges kerekei vannak. A járgány méretei 93*74*46 cm. A kormány 30 fokos szögig kormányozható. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • használható, mint járássegítő vagy bébitaxi
  • egyedi autó dizájn
  • mesés Winnie motívum
  • leszerelhető alsó rész
  • szülőkar
  • kiesésgátló
  • magas háttámla a biztonságos üléshez a bébitaxin, de támasz is az első lépéseknél
  • kényelmes ülőke ergonomikusan alakított
  • a gyermek erősíti izomrendszerét, tanul járni és megtartani az egyensúlyt
  • alkalmas 6-36 hónapos kortól
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek93*74*65 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.