Bébitaxi utánfutóval Baby Pony Smoby ergonomikus üléssel és fogantyúval 12 hónapos kortól

Termék leírása

Bébitaxi utánfutóval Baby Pony a francia Smoby gyártótól. Ez a csodálatos bébitaxi gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A stílusos bébitaxi bájos póniló formában készült és gyermeke hű társa lesz. Az elülső részében található fogantyú a kis kezekhez van alkalmazva, biztonság és stabilitás érzést nyújt. A négy minőségi és ellenálló kerék garantálja a zökkenőmentes haladást. Az ergonomikus ülés hosszantartó kényelmes szórakozást biztosít. A bébitaxihoz egy praktikus utánfutó is tartozik, amelyben a kislányok a kedvenc játékukat szállíthatják.

A Póniló bébitaxi remek segítségét nyújt a gyermek motorikus képességei és mozgáskészségei fejlesztésénél. Erősíti a láb izomzatát, hozzájárul az egyensúlyérzék gyakorlásához és a csípő ízületek helyes fejlődéséhez. A bébitaxi minőségi és ellenálló műanyagból készült, amely tapintásra nagyon kellemes. A játék kalandos szórakozást kínál, egyedi külcsíne ösztönzi a fantáziát. A bébitaxi súlya 2,2 kg, így könnyedén bepakolható és szállítható. Terhelhetősége 50 kg, méretei 70*23*43 cm.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékeinek színes kivitelezése ösztönzi a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét.

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek70*23*43 cm
Termék magassága43 cm
A csomagolás méretei32*23*49 cm
Teljes hosszúság70 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg2,2 kg
Maximum terhelés25 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek