Bébitaxi Baby Porche BIG hanggal ezüst 18 hó-tól

Termék leírása

A német BIG gyártó Porche gyerek bébitaxiját a gyermeke imádni fogja. A különleges szürke szín, sport csíkokkal és 19-es számmal kiegészítve minden 18 hónapos gyerkőcöt elvarázsol majd. A gyerek Porche dizájnját a Porche Design Studio tervezte, így maximálisan hasonlít a reális Porche-hez. Teherbírása 50 kg. Beltéri és kültéri játszásra alkalmas. Minőségi műanyagból készült. A bébitaxi konstrukciója teljes mértékben az apróságok igényeihez lett kifejlesztve. Az ülés ergonomikusan kialakított a kormény fogása pedig kényelmes.

Az alacsony súlypontja a bébitaxinak fokozza a stabilitást, hogy még gyorsabb suhanás esetén se boruljon fel. A bébitaxin való haladás erősíti a gyerkőc lábizomzatát illetve fejleszti a gyerkőc motoros készségét is. A bébitaxi méretei 71*34*41 cm. A mókásabb suhanást a mechanikus duda biztosítja. A bébitaxi kerekei extra halkak és megfelelően szélesek akár beltéren vagy kültéren is. Sárga színű fény elektronnal van felszerelve. Nagyobb gyerekek úgy is suhanhatnak a bébitaxival, hogy térdüket a bébitaxi ülésére helyezik, mintha rollereznének. Az autó együtt növekszik a gyerkőccel. Az ülés ergonomikusan kialakított és levédett. Mivel a gyerek szélesre tárt lábakkal ül a bébitaxin, helyesen fejlődik a testartása. Ezzel a bébitaxival nagyon sok szép pillanatot fog eltölteni csemetéje

Bébitaxi Porche 19  tesztelve volt a német TÜV Rheinland szervvel, szigorú előírásoknak megfelelően GS. A német BIG márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG márka. El van látva UV szűrővel is. A BIG gyártó biztos a termékei minőségében, így standardon felüli, 3 éves jótállást kínál rájuk.

Jellemzői

  • bébitaxi porche kivitelezésben
  • atraktív szürke szín
  • teherbírása 50 kg
  • 18 hónapos kortól ajánlott
  • extra halk kerekek
  • duda
  • 3 éves garancia
  • elegendően széles ülés a helyes testartás érdekében
  • segít a mozgási képességek fejlesztésére
  • minőségi német termék ellenálló anyagokból

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek71*34*41 cm
Termék magassága41 cm
A csomagolás méretei72*29*35 cm
Teljes hosszúság71 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,9 kg
Maximum terhelés50 kg
Színezüst szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.