Bébitaxi Baby Walker Red Mondo piros ergonomikus üléssel 18 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Baby Walker Red az olasz Mondo vállalat műhelyéből egy minőségi mozgás eszköz minden gyerkőc részére, de legfőképpen kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól 3 éves korig. Bébitaxi kellemes piros-fehér színkombinációban tündököl, első pillantásra elnyeri a kislányok szívét. Minőségi és tartós műanyagból lett megalkotva, strapabíró szerkezete hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Bébitaxi kismotor kivitelezésben nagyon jó hatással lesz a mozgás fejlődésére is. A bébitaxi három erős és stabil keréken gurul, nagyon könnyed a haladása. Csöppsége értékelni fogja az ergonomikusan alakított ülőkét, a hosszantartó móka kényelmesen fog telni. 

A kismotor rengeteg módon kihasználható. Kompakt méreteinek hála praktikus, csemetéje játszhat vele lakásban és kültéren is egyaránt. Használja ki a kellemes napsütötte időszakot és lepje meg csöppségét egy ilyen szuper járgánnyal, mellyel csupa vidám és mókás percet fog eltölteni. Mivel gyermeke szélesre tárt lábacskákkal ül a bébitaxin, megfelelően fejlődik csípőizülete is egyaránt. Baby Walker bébitaxi nagyon jó hatással lesz az egyensúlyérzék fejlődésére, móka közben erősödnek a gyerekek kéz- és lábizmai egyaránt. Ez a nagyszerű bébitaxi kiváló választás az első bringa előtt. Kormánya gyermek kezecskékhez lett kialakítva, kényelmes a fogása. Méretei 51*20*38 cm teherbírása 25 kg.

Az olasz Mondo társaság kiváló gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, betartva az Európai Unió szigorú biztonsági szabványait. Számtalan mese, sorozat és filmes motívumokkal díszített licenszelt termék hivatalos készítője is egyaránt.

Jellemzői

  • egyedi kismotor kivitelezés
  • piros színben, főleg kislányoknak
  • alacsony súlyú
  • teherbírása 25 kg
  • stabil és erős kerekeken gurul
  • ergonomikusan alakított ülés
  • bel és kültéren is használható
  • minőségi és strapabíró műanyagból
  • megfelelő 18-36 hónapos korosztálynak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyOlasz gyártmány
Méretek51*20*38 cm
A csomagolás méretei52*19*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés25 kg
Noteergonomic, confort seat
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.