Bébitaxi Bimba smarTrike piros

Termék leírása

Gyerek bébitaxi Bimba smarTrike egy vidám színekben pompázó játék gyerekek részére 18 hónapos kortól. Bébitaxi piros színben pompázik vidám mosolygós arcocskával, melynek egy gyerkőc sem fog tudni ellenállni. Az ülés magassága a talajtól 19 cm, méretei 46*46*25 cm. A bébitaxi hátsó részén háttámla található a nagyobb biztonságérzet miatt, de ha a gyerkőc már nagyobbacska, a háttámla leszerelhető. A bébitaxi ülése nagyon kényelmes és ergonomikusan alakított. Gyerkőc a bébitaxi kormányával változtat irányt és lábacskáival elrugaszkodva a talajtól hajtja magát előre.

A bébitaxi háttámlája a szülőknek is megfelelő tolókar helyett, akik ellenőrzés alatt akarják tartani csemetéjüket a járgányon. Bébitaxi nem csak szórakozásra és unaloműzésre megfelelő jármű, akkor sem, ha a gyerekek órákon keresztül képesek a járgányon mókázni. A bébitaxin való suhanás közben erősödik a gyerekek izomzata karjukon és lábacskáikon, fejlődik finom motorikus képességük, játékon keresztül ismerkednek a színekkel és alakzatokkal, közelebb kerülnek a felnőttek világához. Bébitaxi megfelelő elődje a bringának, hisz már korai fázisban elsajátítják az egyensúlyuk megtartását és lábacskáikat használni.

A smarTrike tricikli és bébitaxi márka világszerte a legkelendőbb és legjobbra értékelt gyermek járgány márka. Évtizedek óta a piacon van, smarTrike  világelső a gyermek triciklik eladásában, gyártásában és fejlesztésében. Évenként millió triciklit ad el, ami garancia a minőségre és biztonságra. A minőséget bizonyítják a nemzetközi díjak is, többek közt Toy Industry Award – Winner Best Outdoor Toy 2013, Lovely by Parents – Winner 2014, Winner Rigt Star – Best Baby Essentials Award 2014.

Doprava 29
Technikai paraméterek
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...