Bébitaxi SLK Bobby Benz BIG Dudával fekete 18 hó-tól

Termék leírása

A BIG gyerek bébitaxi egy licenszelt termék, amely az SLK Mercedes Benz sportautó formára a Daimler AG-val együttműködve lett kialakítva. A bébitaxi stílusos fekete színben 3D matricákkal, eredeti mercedes márkajellel lett díszítve, amely egy igazi mercedes autó benyomását kelti. Ez a sportautó 18 hónapos kortól ajánlott, teherbírása 50 kg. A rajta való utazás erősíti a gyermek lábizmait, fejleszti motorikus és mozgási képességeit.BIG Mercedes Benz sportautó akár 3 éves korig használható. A kis járgány új kormány rendszerrel rendelkezik, mely lehetővé teszi a nagyon kicsi helyen lévő fordulást is. A sportautó kormánya 30 fokos szögben fordítható.

A sportautó kormánya működő dudával is rendelkezik. A bébitaxi színeit UV szűrő védi. A Bobby Benz bébitaxi kerekei csendesek, az elektronok pedig másolják az eredeti modellt. Hogy a kicsi teljes mértékben egy sportautóban érezze magát, a kis járgány sebességmérővel és fordulatszámmérővel is fel van szerelve. A gyártásnál felhasznált alapanyagok az egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatóak. A bébitaxi minden éle lekerekített, így a sérülés veszélye minimális. A BIG márka termékeire 3 éves garanciá vonatkozik.

A BIG termékeket független intézményekben tesztelik, ami garantálja a termékek minőségét.  A Bobby Benz bébitaxit a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG. A BIG bébitaxi ülése ergonomikus és minősítési tanúsítvánnaly rendelkezik. A bébitaxin való terpeszülés segíti a csípő izületek helyes fejlődését. A kényelmes ülésnek kӧszӧnhetően a gyermekek a járgányon órákon keresztül száguldozhatnak.

Jellemzői

  • egyedi sportautó dizájn
  • 3D matricákkal és Mercedes márkajellel
  • működő duda
  • biztonságos játék – a lábacskákkal való meghajtás csak minimális sebességet fejleszt ki
  • új kormányzási forma a könnyebb fordulás érdekében
  • hosszabbított 3 éves garancia
  • teherbírás 50 kg
  • védelem a napo sugarai ellen és a hosszan tartó élénk színek érdekében
  • szigorúan tesztel a magas minőség és biztonságosság garanciája érdekében
  • stabil kerekek és ergonomikusan formált ülés
  • kültéri és beltéri használatra egyaránt
  • minőségi és ellenálló alapanyagokból
  • 18-36 hónapos korosztálynak ajánlott
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek71*31*43 cm
Termék magassága43 cm
A csomagolás méretei70*29*35 cm
Teljes hosszúság71 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,9 kg
Maximum terhelés50 kg
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.