Bébitaxi Bobby Car Neo BIG piros hanggal gumi kerekekkel és rácsozott hűtőmaszkkal 12 hó-tól

Termék leírása

Gyerek bébitaxi Bobby Car Neo egy luxusautó mása, mely egyedi dizájnban pompázik, amelybe csemetéje az első látásra beleszeret. Bébitaxi megfelelő 1-5 éves korosztálynak. A bébitaxi első pillantásra lenyúgözi hangeffektjével gyermekét, mely minden egyes utazást még szórakoztatóbbá és érdekesebbé varázsol. Bébitaxi kisautó gömbölyded formái biztonságot nyújt a kicsik számára, kényelmes ülése és szép színek pedig csak fokozzák a mókás suhanást. Piros színkivitelezés, működő duda és nagy, valósághű hűtőmaszk - ezek mind egyedi tulajdonságai a BIG bébitaxinak, melyek egyedibbé teszik a többi bébitaxival szemben. A bébitaxi hátsó részén a térdnek lett támaszték kialakítva, így nagyobb gyerekek is használhatják, mint rollert. 

Gyerek bébitaxi Bobby Car Neo legmodernabb bébitaxi a német BIG vállalat műhelyéből. Bébitaxi kisautó formában teherbírása 50 kg. Gyerekek 12 hónapos kortól azonnal megszeretik a valósághű és érdekes funkcióinak köszönhetően, hisz a duda is valósághű hangot ad ki. A bébitaxi színe a káros sugarak ellen védve van a UV szűrőnek hála. A 3-rétegű gumi kerekek halk haladást biztosítanak az úttesten. Fekete-fehér színben pompáznak és BIG márkafelirat díszíti a felületüket. Maximálisan tartósak, strapabírók és kiválóan kiegészítik a bébitaxit.

Bébitaxi gyerekeknek BIG elősegíti a csípőizületek helyes fejlődését, hisz csöppsége terpeszben ül a bébitaxin. Bébitaxi kormánya 30 fokos szögig kormányozható. BIG bébitaxi ülése ergonomikusan alakított és tanúsítvánnyal is rendelkezik. Hátsó részén a béitaxinak fényvisszaverők kaptak helyet. Bébitaxi súlya 3,6 kg. Teljes méretei a bébitaxinak 57*30*39 cm.

A bébitaxi elülső és hátsó részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket, mint pl. a pótkocsit, vontatókötelet... stb. Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxi a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Jellemzői

 • bébitaxi dudával
 • valósághű kivitelezés
 • teherbírása 50 kg
 • csatlakoztatók kiegészítőkre (utánfutóra, vontatókötélre..)
 • nagyobbak rollerként is használhatják
 • megfelelő 12 hónapos kortól
 • borulás elleni védelem
 • beltéri és kültéri használatra
 • 3 éves garancia
 • specialis UV szűrő a színek védelméért
 • ergonomikusan alakított ülés a csípő helyes fejlődéséhez
 • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek57*30*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei59*28*31 cm
Teljes hosszúság57 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.