Bébitaxi Bobby Car Next Raspberry BIG LED fényszórók elektronikus duda ergonomikus ülés velúrral 12 hó-tól

Termék leírása

Lepje meg csemetéjét stílusos bébitaxival, amely egyedi rózaszín színben tündököl és amely a német BIG gyártó online kampányában a legtöbb szülői szavazatot nyerte el. Bobby Car Next Raspberry bébitaxi egyedi dizánja már az első pillantásra felkelti a kicsik, de főleg a kislányok figyelmét 12 hónapos kortól. Időtlen európai gyártmányú bébitaxi dupla LED fényszórókkal lett kialakítva, melyeket a kis autósok érintésérzékelős műszerfalon tudnak ki- és bekapcsolni, az érkezésüket pedig az elektronikus dudán tudják jelezni. A gyermek kényelmes haladását az ergonomikusan alakított ülőke biztosítja, melynek textil része levehető és szükség esetén mosható is. A bébitaxi hátsó részén a térdnek lett támaszték kialakítva, így nagyobb gyerekek is használhatják, mint rollert. 

A bébitaxi előnye az időzítő funkció, amely tíz perc után automatikusan kikapcsolja a fényszórókat, így nem kell aggódni, hogy a kis autóvezető kishölgy esetleg elfelejti őket lekapcsolni. A járgány elülső részén rácsozott hűtőmaszk teszi a száguldást még menőbbé, alatta pedig titkos tárolóhely vár a kicsikre, ahol kedvenc játékaikat, vagy éppen kedvenc édességüket tudják elrejteni. Az autó formába bújt bébitaxi élei lekerekítettek és az elektronikus moduljai vízálló műanyag tokba vannak elrejtve. Halk és tartós kerekek megbízható haladást biztosítanak. A bébitaxi színkivitelezése a káros sugarak ellen védve van a UV szűrőnek hála. Bébitaxi teherbírása 50 kg és méretei 57*30*39 cm. A csomag részét képezi 2x AG13/LR44 elem is. 

Bébitaxi gyerekeknek BIG elősegíti a csípőizületek helyes fejlődését, hisz csöppsége terpeszben ül a bébitaxin. Bébitaxi kormánya 30 fokos szögig kormányozható. A bébitaxi elülső és hátsó részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket. Német BIG vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik különböző korosztályok részére. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A bébitaxi a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is.

Jellemzői

  • rózsaszín-fekete bébitaxi hang és fényeffektekkel
  • dupla LED világítás időmérővel
  • elektronikus duda
  • teherbírása 50 kg
  • csatlakoztatók BIG kiegészítőkre
  • térdtámasz - nagyobbak rollerként is használhatják
  • megfelelő 12 hónapos kortól
  • borulás elleni védelem
  • beltéri és kültéri használatra
  • elektronikus 
  • specialis UV szűrő a színek védelméért
  • ergonomikusan alakított ülés a csípő helyes fejlődéséhez
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek57*30*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei59*28*31 cm
Teljes hosszúság57 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Maximum terhelés50 kg
Kerekekrubber
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.