Termék leírása

BIG Bobby Classic bébitaxi legtöbb díjat bezsebelt bébitaxi stílusos piros színben lett kialakítva fehér részletekkel. Ez a bébitaxi 12 hónapos kortól ajánlott kislányok és kisfiúk részére egyaránt egészen 3 éves korukig, teherbírása 50 kg. A kicsi ezen az egyedi bébitaxin erősítheti izmait a lábacskáin, fejlesztheti motorikus és mozgási képességeit. Mivel a kicsi szélesre tárt lábakkal ül a BIG Bobby Classic bébitaxin, így helyesen fejlődik a csípőizülete is. A kisautó kormánya működő dudával is fel van szerelve. A bébitaxi felülete UV szűrővel is el van látva, hogy hosszú ideig megtartsa élénk színeit. A kisautó kormánya 30 fokos szögig kormányozható el oldalra.

A Bobby Classic bébitaxi extra halk kerekei, tökéletesen tapadnak az aszfalton. Az alacsony futóműnek hála a bébitaxi stabilan suhan a talajon. A bébitaxi ülése ergonomikusan kialakított, teljesen kényelmes a kicsik számára. A bébitaxit nagyobb gyerkőcök is használhatják úgy mint a rollert, köszönhetően az ergonomikusan kialakított kisautónak a gyerkőcök meghajtják magukat az egyik lábukkal a másikkal pedig térdelnek az ülésen. A bébitaxi elülső részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket, mint pl. a pótkocsit, vontatókötelet... stb. A felhasznált anyagok az egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak, nem terhelik a környezetet. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságát gyerekekkel szemben. A bébitaxi minden éle lekerekített, így a sérülés veszélye minimális.

A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A piros Bobby Classic terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG  márka.

Jellemzői

  • egyedi piros kisautó kormánnyal
  • működő duda
  • gyermek igényeihez alakított
  • teherbírás 50 kg
  • csatlakoztató tartozékokra (pótkocsi, vontatókötél)
  • nagyobb gyerekek rollerként is használhatják
  • megfelelő 12 hó kortól
  • borulás elleni védelem
  • kültéri és beltéri használatra egyaránt
  • átlagon felüli 3 éves garancia
  • speciális UV szűrő a színek megőrzésére
  • ergonomikusan kialakított ülés a helyes csípőizület fejlődése érdekében
  • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek58*30*38 cm
Termék magassága38 cm
A csomagolás méretei59*27*31 cm
Teljes hosszúság58 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.