Bébitaxi plüss mackóval Bubble Go Original Smoby kiesésgátlóval és tolókarral 6 hó-tól

Termék leírása

Csúcsszuper Bubble Go Original bébitaxi a Smoby vállalatt legújabb terméke, mely bébitaxi és járássegítő is egyben. A bébitaxi együtt növekszik gyermekével már 6 hónapos korától. Minőségi széles kerekeinek köszönhetően bel- és kültéren egyaránt kihasználható, halk haladást nyújt. A leszerelhető részeinek köszönhetően kisfiúk és kislányok egyaránt hosszú ideig fogják a járgányt használni, miközben nagy segítséget nyújt az első léptek megtételében is. Szerszámok igénybevétele nélkül igazítható a gyermek igényeihez. A gyerkőc 6 hónapos korától kényelmesen és biztonságban élvezheti az utat, miközben az elektronikus kormány is nagy élményt nyújt majd számára miközben felfedezi környezetét. Az erős tolókarnak köszönhetően a bébitaxi irányítása egyszerű és kényelmes. 

Az ülőrész ergonomikusan alakított, hogy a gyermek kényelmesen ülve élvezhesse az utazást, miközben a mgas háttámla dönthető. A biztonságról a 3-pontos biztonsági öv és kiesésgátló gondoskodik. A bébitaxi elülső részén kedves fehér plüss mackó kapott helyet, mely elkíséri gyermekét a kalandos utakon. Mackónak saját ülőrésze van és áttetsző üveg védi őt a haladás során. Amint a gyerkőc eléri a 10 hónapos kort, a Bubble Original bébitaxi járássegítővé változik. A tolókar egyszerűen levehető, együtt a kiesésgátlóval, és a járgány hátsó részén kapaszkodó segíti a csöppség első lépteit. Miközben a gyerkőc a bébitaxira támaszkodik nem kell aggódni a felborulás miatt, borulásgátlóval van ellátva. 

A bébitaxin való utazásnak köszönhetően erősödik a gyerek izomzata és egyensúlyérzéke is fejlődik egyaránt. A bébitaxi nagyon jó hatással van szintén a mozgási és motorikus képességek fejlődésére. A szép élénk színek serkentően hatnak a fantáziára. Miközben a szülő sétáltatja a gyerkőcöt nagy segítség lesz a lábtartó is, a gyerkőc pihentetésére. Bébitaxi teljes mértékben a gyermek igényeihez lett kialakítva. Méretei a gyerek bébitaxinak 70*51*62 cm, erős és stabil.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. A műanyag, melyből a játékok készülnek kellemesen bársonyos a tapintásra, megfelelő a lágy gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, a gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött. A Smoby termékek színkivitelezése serkenti a gyerek elképzelőerejét és fantáziáját egyaránt. Mivel a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Tulajdonságai

  • bébitaxi és járássegítő 2in1
  • elektronikus kormány dudával
  • levehető kiesésgátló
  • bel- és kültéri használatra
  • levehető tolókar
  • 3-pontos biztonsági öv
  • gyermek erősíti lábizmait és mozgási képességeit
  • megfelelő 6 hónapos kortól, együtt növekszik a gyerekkel
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek70*51*62 cm
Termék magassága70 cm
A csomagolás méretei40*39*67 cm
Teljes hosszúság62 cm
ElemesIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.