Bébitaxi Bubble Go Smoby 2in1 napellenzővel és elektronikus kormánnyal kék-zӧld 6 hó-tól

Termék leírása

A Bubble Go 2in1 gyerek bébitaxi szülői tolókarral, napellenzővel és dudával felszerelt elektronikus kormánnyal egyike a legmodernebb gyerek bébitaxiknak a Smoby gyártó műhelyéből. Minőségi széles kerekeinek kӧszӧnhetően kültéren, beltéren egyaránt használható. A Smoby gyerek bébitaxi előnye, hogy együtt nő a gyermekkel. Leszerelhető részei lehetővé teszik, hogy a kis járgány egyszerűen, szerszám felhasználása nélkül alkalmazkodik a gyermek szükségleteihez. A kisautó használata már 6 hónapos kortól alkalmas, amikor a baba a bébitaxiban kényelmesen és biztonságosan ücsӧrӧg, mikӧzben a bébitaxit szülei irányítják. A fémszerkezetű tolókar segítségével a vezérlése nagyon ügyes és kényelmes. A kar praktikus üvegtartóval rendelkezik. Az egyszerűen leszerelhető napellenző pedig védelmet nyújt a nap sugarai ellen a forró nyári napokon.

A gyerek bébitaxi ergonomikusan formált ülése biztosítja a gyermek maximális kényelmét. A gyermek biztonságáról a hárompontos biztonsági ӧv gondoskodik. Vezetés kӧzben a kicsi szórakozhat az előtte elhelyezkedő, dallamokat játszó Activity játék panellel. A kis járgány kormánya 3 LR44/AB13 elemmel műkӧdő elektronikus dudával van ellátva. A csomagolás részét képező elemek csak próba elemek, lecserélésük szükséges. Egy éves korára a kisgyermek már elegendően nagy ahhoz, hogy a Bubble Go 2in1 gyerek autót bébitaxiként használja. Ilyenkor indokolt a szülői tolókar, napvédő és a magas háttámla leszerelése. A száguldás kӧzben a gyerkőc nem csak jól szórakozik, de lábizmai erősítésével egyúttal fejleszti mozgás készségeit. A bébitaxi méretei 63*35*56 cm. Ülése alatt található praktikus rakodótér kiváló a játékok és egyéb apróságok tárolásához.

A Smoby neves francia gyártó már éveken keresztül büszkélkedhet az egyedi dizájnnal ellátott legminőségesebb műanyag gyerekejátékok gyártásával. A Smoby termékek műanyagja erős és ellenálló, mégis finom, sima, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a Smoby játékok élei lekerekítettek. A termékek színkivitelezése ӧsztӧnzi és fejleszti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Az zӧld és fehér színnel kombinált élénk kék leginkább a kisfiúk számára alkalmas. A Smoby dudával ellátott bébitaxi ideális ajándéknak minősül a legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő termék áll.

Jellemzői és előnyei

 • bébitaxi 2in1
 • babakocsihoz hasonlóan használható
 • autó formájú hagyományos bébitaxi
 • kültéren, beltéren egyaránt használható széles kerekeinek kӧszӧnhetően
 • leszerelhető lehajtható napellenző
 • leszerelhető szülői vezetőkar üvegtartóval
 • hárompontos biztonsági ӧv
 • kitűnő izomzat erősítő és mozgáskészség fejlesztő
 • hangeffektekes gombokkal ellátott játék panel
 • 3 db LR44/AG13 elemmel műkӧdik
 • ülés alatti rakodótér
 • 6 hónapos kortól alkalmas
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor6 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*35*55 cm
A csomagolás méretei68*39*38 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg5,54 kg
MegjegyzésBattery: LR44/AG13-1,5x3
Színkék
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek