Bébitaxi autó Bobby Car Classic Candy BIG rózsaszín hanggal és édesség matricákkal 12 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi Bobby Car Classic Candy egy csodaszép járgány, mely minden kislány szívét első pillantásra elnyeri már 12 hónapos kortól. Csodálatos rózsaszín színben tetszeleg és édes finomságok ábrái díszítik - a karosszérián nyalókák és cukorkák matricái kaptak helyet. Gyermeke imádni fogja az új járgányt, ezen az egyedi bébitaxin erősítheti izmait a lábacskáin. Időtlen bébitaxi serkentően hat a motorikus és mozgási képességek fejlődésére, illetve a csípőizületek is helyesen fejlődnek a bébitaxinak köszönhetően, mivel gyermeke széttárt lábacskákkal ül a járgányon. Bébitaxi teherbírása 50 kg. 

A kisautó kormánya működő mechanikus dudával is fel van szerelve. A bébitaxi felülete UV szűrővel is el van látva, hogy hosszú ideig megtartsa élénk színeit. A kisautó kormánya 30 fokos szögig kormányozható el oldalra. A bébitaxi kerekei tökéletesen tapadnak az aszfalton. A bébitaxi ülése ergonomikusan alakított, teljesen kényelmes a kicsik számára. A bébitaxit nagyobb gyerkőcök is használhatják úgy mint a rollert, köszönhetően az ergonomikusan kialakított kisautónak a gyerkőcök meghajtják magukat az egyik lábukkal a másikkal pedig térdelnek az ülésen. 

A bébitaxi elülső részén található egy csatlakoztató, ahova fel lehet szerelni a BIG kiegészítőket, mint pl. a pótkocsit, vontatókötelet... stb. A felhasznált anyagok az egészségre nem károsak, újrahasznosíthatóak, nem terhelik a környezetet. Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságát gyerekekkel szemben. A bébitaxi minden éle lekerekített, így a sérülés veszélye minimális. Az alacsony futóműnek hála a bébitaxi stabilan suhan a talajon. Méretei 58*30*38 cm.

A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. A piros Bobby Classic terméket a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG  márka.

Jellemzői

 • stílusos bébitaxi édességekkel díszítve
 • működő mechanikus duda
 • gyermek igényeihez alakított
 • teherbírás 50 kg
 • csatlakoztató tartozékokra (pótkocsi, vontatókötél)
 • nagyobb gyerekek rollerként is használhatják
 • megfelelő 12 hó kortól
 • borulás elleni védelem
 • kültéri és beltéri használatra egyaránt
 • speciális UV szűrő a színek megőrzésére
 • ergonomikusan kialakított ülés a helyes csípőizület fejlődése érdekében
 • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek58*30*38 cm
Termék magassága31 cm
A csomagolás méretei59*27*31 cm
Teljes hosszúság58 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,99 kg
Maximum terhelés50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.