Bébitaxi kutyus Cotoons Smoby narancssárga-sárga 10 hó-tól

Termék leírása

Smoby Cotoons bébitaxi aranyos járgány 10 hónapos kortól alkalmas. A kezdetekben ez a narancssárga-sárga bébitaxi kutyus alakban nagyszerű hinta eszköz lesz a legkisebbek részére. A kicsik biztonságban lesznek a bébitaxiban a kiesés gátlónak köszönhetően. Amikor a gyerkőc már nagyobbacska és járni tanul, a Cotoons bébitaxi járássegítőként hasznosul. A bébitaxi műanyag kerekei biztosítják a sima haladást. A harmadik funkció, hogy klasszikus bébitaxiként használja a gyerkőc a bébitaxi kutyust. Egyszerűen a lábacskáival hajtja magát, erősítve így az izomzatát is. Élénk színe, egyedi dizájn és többfunkciós kihasználhatóság garantálja, hogy ezzel a bébitaxival többet unatkozni biztosan nem fog a gyerkőc.

A bébitaxi nem csak mókázásra való járgány, hanem fejleszti a gyerkőcök motoros készségét és megszeretteti vele a mozgást is. A színes kutyussal a gyerkőcök különféle kalandokra tehetnek szert majd. A gyerkőcök közelebb kerülnek a felnőttek világához úgy, hogy sofőröset játszanak. A kis lurkók biztosan nagyon boldogok lesznek, ha ilyen nagyszerű bébitaxival ajándékozzák meg őket, amely bébitaxi, hinta és járássegítő is egyben.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon. Méretei 52*33*44 cm.

Jellemzői

  • 3in1 : bébitaxi, hinta, jéréssegítő
  • kutyusra hasonlit Cotoons motívummal
  • élénk színek 
  • műanyag kerekek
  • magas háttámla a biztonságos üléshez a bébitaxin, de támasz is az első lépéseknél
  • kényelmes ülőke
  • a gyermek erősíti izomrendszerét, tanul járni és megtartani az egyensúlyt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek52*33*44 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.