Bébitaxi Disney Dusty repülő Kiddieland narancssárga elektronikus fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland Disney Dusty repülőgép elektronikus bébitaxi narancssárga színkombinációban, kitűnő kis játékszer 12-36 hónapos kisfiúk számára. A repülőgép mesés Dusty motívummal van díszítve. A gyermekek a bébitaxin külӧnbӧző dallamokból, vidám hang motívumokból vállogathatnak, a propeller is forog, közben változnak a fénymotívumok is. Ez a repü igazán nem hiányozhat egyetlen mesekedvelő és játékos kisfú játékgyűjteményéből. A hátsó részén biztonsági támasz biztosítja a gyermek stabil ülését. Az ülés alatt található rakodótér kiváló az apró kincsek megőrzésére.

Bár a gyermekek órákon at eljátszanak velük a bébitaxik nem csak szórakoztató és unaloműző játékszerként szolgálnak. Használatuk fejleszti a gyermek mozgás képességét, erősíti a kar- és lábizmokat. A gyermekek a repülőgépvezető szerepjáték segítségével belekóstolhatnak a felnőttek életébe. A vidám színek és mesemotívumok ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyermek fantáziáját. A kisautó ideális elődje az első kisbringának és 3 db AA elemmel műkӧdik, amelyek a csomagolás részét képezik. Az elemek csak próba elemek, szükséges a cseréjük. A kormány  30 fokos  szӧgben fordítható.

A Kiddieland márka már 1998 óta a piacon van. A gyártó főleg bébijátékok gyártására összpontosít, amely során minőségi, oktató és fejlesztő, valamint kinézetre nagyon szép játékokat gyárt. A Kiddieland gyerekjátékok rengeteg világító és hang funkcióval vannak ellátva, egyediek és érdekes külcsínnel büszkélkednek, amely felkelti a gyerekek érzékeit. 2002-től a Kiddieland együttműködik a Disney-vel, melynek eredménye a népszerű mesefigurákkal díszített licenszelt játékok. A márka megállás nélkül termékei innovációjába fektet be, hogy vásárlóinak kiemelkedő minőséget, új termékeket biztosítson megfizethető áron. A gyártó célja, hogy a gondos szülőknek, akiket manapság eláraszt a külӧnbӧző játékok ӧzӧne olyan terméket nyújtson, amely szórakoztató és oktató egyaránt. A gyártó célja, hogy a gondos szülőknek, akiket manapság eláraszt a külӧnbӧző játékok ӧzӧne olyan terméket nyújtson, amely szórakoztató és oktató egyaránt. Ha a Kiddieland márka játékai mellett dönt, akkor a legmagasabb biztonsági és minőségi normáknak megfelelő játékokat választotta gyermekének.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek52*46*39 cm
A csomagolás méretei54*27*36 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.