Bébitaxi Disney Frozen Kiddieland elektronikus hanggal és fénnyel lila 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Disney Frozen elektronikus bébitaxi egy csodálatos játék 12-36 hónapos kislányok számára. A Frozen motívumos kis járgány lila-kék színben tündököl és felületét a népszerű Elsa és Anna hercegnők ábrái díszítik. A bébitaxi szórakoztató hangokkal és színes fényekkel világítja meg a kislány Jégvarázs birodalmát és ideális a környezet felfedezésére. A háttámlának köszönhetően a rajta való ülés teljesen biztonságos. Amikor kis hercegnője egy kicsit megnő, a háttamla egyszerűen leszerelhető.

A bébitaxizás remek mozgáskészségfejlesztő és izomerősítő. Az autóvezetős szerepjátékok során a gyerekek elmerülnek a felnőttek világában. A mesés motívumok és vidám színek ösztönzik a kicsik fantáziáját. Játék közben kislányának különböző Jégvarázs motívumos történeteket mesélhet illetve kislánya saját meséket kitalálva szórakoztathatja a többieket.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • Frozen motívum
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
  • hang- és fényeffektek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek51*25*38 cm
A csomagolás méretei52*27*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,70 kg
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.