Bébitaxi Mickey Kiddieland hanggal és fénnyel piros 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Mickey bébitaxija hanggal és fénnyel csodálatos piros színben és a közkedvelt Mickey Egér mesemotívumban készült, akit gyerekek világszerte a szívükbe zártak. A jellemzően vidám színekben pompázó kis járgány gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. Kislánya vagy kisfia biztonságosan közlekedhet fel s alá az új bébitaxiján, miközben a hang és fényeffektek kísérik majd útját.

A Kiddieland bébitaxi gyerekeknek egy valódi kisautó, mely hangot ad ki és irányjelzői megmutatják, hogy a kis sofőr merre folytatja az útját. Gyerkőcét lenyűgözi a többfunkciós kormány és a bébitaxi elülső részén fellelhető számos nagyszerű nyomógomb, melyek hanggal vagy fénnyel szórakoztatják a kicsiket. A kis járgány működéséhez szükséges elemek a csomag részét képezik. Bébitaxizás nagyon jó hatással van a gyerekek fejlődésére. Praktikus háttámlával is rendelkezik, amely lehetővé teszi a biztonságos és aggodalmak nélküli száguldást. Mindeközben a gyerkőc tökéletesíti finom motorikáját és mozgáskészségeit.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • Mickey Egér motívum
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
  • hang- és fényeffektek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek50*24*47 cm
A csomagolás méretei52*26*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.