Bébitaxi Disney Minnie Kiddieland elektronikus hanggal és fénnyel rózsaszín 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Disney Minnie elektronikus bébitaxi egy csodálatos játék 12-36 hónapos kislányok számára. A Minnie motívumos kis járgány rózsaszín színben tündököl és ideális a környezet felfedezésére. A bébitaxi különböző hangeffektteket ad ki, elülső részében óra díszeleg, melynek segítségével a gyerekek játszva elsajátítják az időmeghatározás alapjait. Megtaláljuk itt a nyitható kisablakot, telefont és villogó fényeket is. A hátsó részben elhelyezkedő háttámla lehetővé teszi a biztonságos ülést, a rakodótér pedig ideális az apró kincsek tárolására.

A bébitaxizás remek mozgáskészségfejlesztő és izomerősítő. Az autóvezetős szerepjátékok során a gyerekek elmerülnek a felnőttek világában. A mesés motívumok és vidám színek ösztönzik a kicsik fantáziáját, telefonálás és időmeghatározás közben valós helyzeteket színlelnek, megismerik a tárgyak és a külső világ működését. A kis járgány működéséhez 2 AA elem szükséges, melyek a csomag részét képezik.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • Disney Minnie motívum
  • gyerekeknek 12 hónapos kortól
  • hang- és fényeffektek
  • attraktív dizájn
Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor12 hónapos kortól
A csomagolás méretei51*26*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,90 kg
Megjegyzésbatérie: 2xAA
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek