Bébitaxi és járássegítő 2in1 Verdák Disney Smoby háttámasszal és tárolóhellyel piros 10 hó-tól

Termék leírása

Bébitaxi és járássegítő Smoby Verdák egy csodaszép bébitaxi kisfiúk számára 10 hónapos kortól. Kis csöppségek első pillantásra beleszeretnek a bébitaxi formájába, mely a népszerű Villám McQueen szuperverdára emlékeztet. A bébitaxi ragyogó piros színben pompázik, mely minden kis versenyautó pilótát levesz a lábairól. Első fázisban a bébitaxi járássegítőként funkcionál, nagyszerű támaszt nyújt az első lépések megtételéhez. Járássegítővel karöltve nagyobb magabiztosságra és stabilitásra tesz szert gyermeke, aki mikor már biztosabb magában a bébitaxira rácsüccsenve lábacskáival tudja magát előre hajtani.

Bébitaxi minőségi és tartós műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek és tapintásra kellemes, bárspnyps élményt nyújt. A biztonságért gondoskodik az ergonomikusan alakított ülés magasított háttámlával. Az ülés alatt rejtett tárolóhely várja a kincseket, ahova a kicsik kedvenc játékaikat vagy más számukra hasznos tárgyakat tudnak elrejteni. A bébitaxi igazán stabil, gyerkőcöknek rengeteg mókában és kalandban lesz részük a járgányon. Teljes méretei a bébitaxinak járássegítővel 54*27*40 cm, miközben a teljes magassága a talajtól 40 cm és az ülőrész magassága a talajtól 21 cm. A bébitaxi és járássegítő egyben súlya 1,9 kg.

A bébitaxin a gyerkőcök könnyedén megtartják egyensúlyukat, aktívan játszanak miközben lábacskáik izomzatát is erősítik. A szuper verda matricákkal van díszítve és a mesehősre emlékeztet. A kivitelezése főleg kisfiúkat csábítja el. Segítségére lesz csemetéje mozgási képességei fejlesztésére. Bébitaxi minőségi és ütésálló műanyagból készült, mely hosszú ideig fogja gyermekét szolgálni. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögbe kormányozható oldalra. Kis lurkója igazi járműben fogja magát érezni. A magasított háttámasz járássegítőként kiváló segítség az első léptek megtételéhez, viszont a suhanás közben is nagyobb biztonságot nyújt háttámaszként a kisautón. A széles ülőke elősegíti a csípőizületek helyes fejlődését. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, amely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket, ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • együtt növekszik a gyerekkel
  • minőségi és tartós kivitelezés
  • tágas tárolóhely
  • magasított háttámasz
  • ergonomikusan és kényelmes ülőke
  • megfelelő 10 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei56*25*27 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.