Bébitaxi és járássegítő Minnie Disney Smoby háttámlával és tárolóhellyel 10 hó-tól rózsaszín

Termék leírása

Gyerek autó Minnie, mely egyben bébitaxi és járássegítő is, a neves francia Smoby vállalat műhelyéből származik. Egyedi járgány rózsaszín árnyalatban 10 hónapos kortól ajánlott. A Minnie bébitaxi együtt növekszik csemetéjével. A 10 hónapos csöppség a járássegítőt támaszként használja az első lépések megtételéhez. 12 hónapos kortól a járássegítőből bébitaxi válik, rácsüccsenve a kisautóra lábacskáival hajtja majd magát előre csemetéje. A bébitaxi kerekei minőségiek és tartósak, habosított műanyagból készültek, ezért is kényelmes rajtuk a haladás beltéren és kültéren egyaránt.

A bébitaxin való utazásnak köszönhetően erősödik a gyerek izomzata és egyensúlyérzéke is fejlődik egyaránt. A kisautó széles ülőrésze hozzájárul a gyermek csípőizületének megfelelő fejlődéséhez. A bébitaxi nagyon jó hatással van szintén a mozgási és motorikus képességek fejlődésére. A bébitaxi vidám színekben tündököl Minnie egér és barátnője Daisy mesemotívummal és más kedves elemekkel díszítve. A Disney figurák minden gyerkőc nagy kedvencei, akik követik kalandos történeteiket, igy megfelelően fejlődik fantáziájuk és elképzelőerejük egyaránt.

A Smoby bébitaxi minőségi és igazán tartós műanyagból készült. A kormánya 30-fokos szögben kormányozható el oldalra. Gyerkőc biztonságáról a billenésgátló is gondoskodik a járgány elülső részén. Méretei 54*27*40 cm, miközben teljes magassága 40 cm és hossza 54 cm. Az ülése ergonomikusan formált, így kis hercegnője nem fárad majd el kalandozás során. Az ülés alatt titkos tárolóhelyre bukkan csöppsége, ahova a féltve őrzött kincseit tudja elrejteni. Gyermeke ezzel a menő járgánnyal úgy fogja érezni, mintha teljesjogú részese lenne a közlekedésnek.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik egyedi dizájnban. A műanyag, melyből a játékok készülnek kellemesen bársonyos a tapintásra, megfelelő a lágy gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, a gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött. A Smoby termékek színkivitelezése serkenti a gyerek elképzelőerejét és fantáziáját egyaránt. Mivel a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, ezért a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak.

Jellemzői

  • többfunkciós járgány - bébitaxi és járássegítő egyben
  • a kormány 30-fokos szögbe kormányozható oldalra
  • lekerekített élek, tapintásra bársonyos felület
  • praktikus billenésgátló borulás ellen
  • megfelelő 10 hó kortól
  • elsőosztályú francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor10 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek54*27*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei56*25*27 cm
Teljes hosszúság54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.